56

до анализатор

преди 1 година

""""А този който твърди че Украйна само преди месец и хрумнало да иска да влезе в ЕС истината ли казва?""""" ----- Не, разбира се! Повтарям, че инициатор за встъпването на Ук в ЕС беше Янукович, който декларира след победата си на изборите през 2010 година, че си поставя за цел встъпването на Ук в ЕС. Той не се отказва от тази цел, просто отложи подписването на договора в Латвия за да оговори по-добри условия за Ук!!! Кой и защо инициира Майдана е друг въпрос!

55

да

преди 1 година

как си приличат и двамата клоуни, а и двамата ще опропастят държавите си!

54

Бум

преди 1 година

С високоточно ракетно оръжие ВКС на Русия са унищожили в гр.Николаев,59-та механизирана бригада на ВСУ,който са се криели в завода"Океан"около 500 фашаги.

53

ТОЗИ ПУЛЬО

преди 1 година

ДА СЕ АХА. ДРУГ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ. АСЕН Е ПО АДЕКВАТЕН. ЕРГЕН НЕ ЗАВИСИМ ЧОВЕК. И ВЕЧЕ ВИДЯ И ПРАВИ ЩО ЩЕ НАРОДА.

52

Анонимен

преди 1 година

Г-н К. Петков, за друго гласувахме за теб. Никой не те е опълномощавал за тези неща.

51

Скоро

преди 1 година

Тези прегръдки и обещания с касапина на Украйна ще му струват властта както на Макарони.

50

Анонимен

преди 1 година

Петков е чао! Кво ще подкрепя?

49

Анонимен

преди 1 година

Кирето май много се взе на сериозно, само след 6 месеца на власт много еднолично ги взима решенията, точто като бат Бойко - и той всичко сам решаваше, ама накрая не можа да се самоизбере да е на власт.

48

Саша

преди 1 година

Този ПКиро е тежък случай!Ще го пратим скоро на лечение!Кой ще плаща сметките на скимтящите урки?Ти едва ли защото си пълно хахо,хахо,хахо и половина!

47

Говедо

преди 1 година

Кире Гъзобаровски да мисли довечера кой ще го подкрепи него,за Зеля ЕС няма никакво значение!

46

анализатор

преди 1 година

До: номер 47 А този който твърди че Украйна само преди месец и хрумнало да иска да влезе в ЕС истината ли казва?

45

анализатор

преди 1 година

До: номер 43 (ИТН) Има древна държава наречена Киевская Русь. Това е истинската Русия, оттам тръгва идеята за Русия. По онова време, когато е управлявал княз Олег, в Москва е имало рехави селища от славянските племена вятичи и кривичи.

44

Анонимен

преди 1 година

Стойте си в селските колиби с това мислене... Всеки коментар, оо няма как да стане, той не може, как може така, защо така трябва да стане.Никой не мисли как трябва да стане, а как не може да стане. За това сме най - бедни и с най - ниска раждаемост.

43

Анонимен

преди 1 година

Петков може да подкрепя когото си иска но Украйна има да изпълнява доста критерии за членство в ЕС. Българският народ не е попитан за точно такава позиция. Това си има цена и тя ще се плаща във времето. Украйна има дългове и може би някой иска някой друг да плати тези задължения България и източноевропейските страни зсщото Западна Европа винаги се измъква.

42

до анализатор

преди 1 година

Що лъжеш??? Всичко започна когато Янукович (инициаторът за всъпването на Ук в ЕС) прочете условията, които му налгаше ЕС и ОТЛОЖИ времено подписването на договора в Литва, за да уговори по-добри и по-леки условия за членството на Ук в ЕС, в това нямаше нищо нередно или противозаконно. Янукович дори не намекна за прекратяване на разговорите с ЕС. Просто ако бяха приложени тези условия на ЕС, щяха да разрушат икономиката на Ук.

41

пияница мистик

преди 1 година

Това е много хубаво, ама няма как да те подкрепи, защото довечера вече Кире Лъжата няма да е министър-председател :)))

40

Анонимен

преди 1 година

Украйнците (поляците), имат история от 16-17 век, тогава Полша ги е владеела, била е сила в Европа :) Не съм много сигурен в урките, щото не извадиха армия, поляците щяха да го направят това, те отдавна се мразят поляци и руснаци, но урките са с изкуствен заряд, немат е идентичността :))

39

Анонимен

преди 1 година

Френския дипломат Клеман Бон казва че украйна ще види европа след много сложни реформи тоя нашия как ги подкрепя

38

няма такава държава

преди 1 година

РАЗБЕРЕТЕ, НЯМА ДЪРЖАВА УКРАЙНА, ИМА УКРАЙНИНИ НА РУСИЯ!

37

анализатор

преди 1 година

До: номер 31 Много ти е къса паметта човече! Или... изобщо имаш ли мозък?Украйна била решила преди месец? Моля? Нали затова е цялата тази война с Русия! Всичко тръгна още от Майдана, когато украинският народ поиска Украйна да стане член на Европейския Съюз, а не на азиатския! Това беше преди много, много години, а не миналия месец! И още нещо: Украйна никога не е искала да става член на НАТО! Путин обаче също се прави на утрепан и твърди че искала...