6

Анонимен

преди 1 година

"Какво бачкат като са инвалиди" всичко в офис е безпроблемно за хора с очи и ръце. За хора без слух има дърворезбарски цехове например "Тих труд" в Дружба, София. Също се сещам за едни пичаги глухонеми в ЗИТ, правят електронни везни, по-конкретно металните рамки. Има много работа за инвалиди стига да спрат да се самосъжаляват и да решат, че искат да пробват нещо ново. Работата, стига да имаш правилната настройка може да бъде много приятно хоби.

5

Този

преди 1 година

Обезвьздушител

4

Ние

преди 1 година

Ви напуснахме

3

Асан

преди 1 година

Какво бачкат като са инвалиди?

2

Анонимен

преди 1 година

Браво! Украинците да взимат пример! Както виждат има рацота за всеки! Познавам един пичага с церебрален паралич взимаше 2.2бона в накмо онлайн казино, не помня точно кое, само с английски! И между другото мисля, ме фирмите наемащи инвалиди се ползват с данъчни облекчения! Така че, приканвам фората с умлеждания да кандидатстват малко по-смело! Не просто могат да Ви вземат на работа, ами даже сте им най-удобния кандидат! За всеки престрашил се да излезе от сянката има място под слънцето!

1

anonim

преди 1 година

Дано да е вярно,защото на човек с астма и алергии предлагат работа в цветарница и когато м напомниш, че ти е противопоказано по здравословни причини те гонят ,не си искал да работиш