36

Паисий

преди 1 година

О неразумни изроде поради что се срамиш да се наречеш болгарин

35

Анонимен

преди 1 година

Какъв национализъм, какво родолюбие, самият Путин би се разхълцал от умиление ...

34

Анонимен

преди 1 година

Ейййй тия казаха тихата част на глас без да искат! "смята, че проблемът с България трябва да бъде решен". Най-сетне си признаха публично, че те НЕ искат да се разреши тоя проблем и искат да останат извън ЕС но да имат кого да обвиняват за това за да са И на власт! Те това е! Най-после си признаха, че умишлено нищо не правят защото не искат да се реши тоя проблем понеже сме им много изгодния "враг пред портата" и ако се реши проблемът хората там ще почнат да гледат вътрешните проблеми !

33

преди 1 година

купувате си крив макарон и през него гледате ЕС, толкова е просто, че дори и тези от РСМ могат да го разберат

32

Анонимен

преди 1 година

Албанците в Северна Македония говорят български език, а макетата не знам на какво говорят. На Ковачевски се разбира българският, а тези от ВМРО-ДПМЕ изкривяват езика, за да не се разбира.

31

Анонимен

преди 1 година

Ребългаряване. Ще станете отново велик народ, без македонски митове и легенди.

30

Анонимен

преди 1 година

Истината за македонците ще ви я каже всеки албанец когото заговорите на територията на РСМ!

29

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че политиците на РСМ не искат в ЕС!Това е само дъвка за народа и когато им се отвори реално такава възможност, благодарение на България, те (политиците им) още повече ни намразиха, защото за тях това беше неочаквано, а да са в ЕС означава европейски контрол над една проядена от корупция олигархична държава. Спомнете си събитията около Груевски, сега не е по-различно.

28

предложението

преди 1 година

не е на Париж, а на ЕС. Тва първо, второ в него са застъпини причините поради които има вето. Така че ако искате ЕС, спазвате споразумението, толко е просто

27

балък

преди 1 година

Каква побългаряване ви гони, като това си е България от времето на Кубер и Аспарух - синовете на Кан Кубрат! След освобождението от турско робство великите сили отдават български територии на сърби, румънци, гърци и турци!

26

ВсиТе Макета

преди 1 година

да си забравят езика и да проговирят Френски!! Веднага!! Така ще се разбългарят напълно и няма да имат повече подпбни проблеми ххах

25

Българче от запад

преди 1 година

ТЕ СА СИ БЪЛГАРИ ! КВО ДА ПОБЪЛГАРЯВАМЕ ? ПРОСТО СА ИМ ПРОМИТИ МОЗЪЦИТЕ

24

Анонимен

преди 1 година

Не води до побългаряване, а води до възстановяване на българщината! Нещо, което го е имало се възражда във Вардарската бановина! Жестоко са ги смачкали сърбите- с огън и меч са минали през това население...

23

А Вие до

преди 1 година

Посърбване ли искате да води?

22

До Дреме ми

преди 1 година

Как да ти дреме като си безродник и безродник ще си останеш.

21

Анонимен

преди 1 година

Щом патреотарите от двете страни реват, включаем и Пендарката, предложението на франция е за приемане! Приемайте и да вървим напред.

20

Anonimna

преди 1 година

Тия от тая сръбска партия ще се ликвидират сами себе си!! Тде

19

Кера

преди 1 година

Пуснеш ли прасe под миндер, то ще се качи на миндер. Стара БЪЛГАРСКА поговорка. Отнася се и за югославските кoпeлдаци във Вардарско!

18

Анонимен

преди 1 година

Че то побългаряването толкова ли е лошо? ВЕТО ДО ДУПКА!

17

Анонимен

преди 1 година

Боко и Киро може да са съгласни за френското споразумение, ама сърбетата в РСМ не са съгласни, се кой е виновен ? :)) Аз отдавна предлагам на РСМ, да се присъидинят към Сърбия, така и така ги управляват сърби, така и така са ги научили да ни наричат "татари" и да ни мразят, защо искат ЕС като имат Сърбия, друго не им требва на макетата :)))