9

Бог да пази България

преди 1 година

Всички станаха специалисти по всичко. Гледайте си там театъра! Едно време имаше и театър и култура и истински актьори. Сега едно голо самочувствие, всичко стана модерно, скъпо и в крак с чуждите измишльотини. Затова отблъснахте хората! "Готин купон". като че ли си нямаме български думи. Политиците няма да ги коментирам. Шекспир го е казал отдавна. За който разбере.."Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време, всеки от нас играе различни роли..."

8

Хайде, хайде

преди 1 година

Точно тия двете са кухи като 22 гъдуларски оркестъра. Пък в театрите не влизат не само политици. Не влизат и нормални хора, които ценят времето си.

7

Анонимен

преди 1 година

А някои излизаха след първо действие, за да си гледат матчлето.

6

1

преди 1 година

Браво само не разбрахте главните герои,в играта,която се нарича **ВОТ**,това са учиндолския,и банкянския,артисти,но довечера всички читави депутати,ще им развалят седянката,и банкянския,няма да може,да се докопа до властта,нека да си помислят,като гласуват,цали искат да се върне **спеца **от банкя.

5

Нако

преди 1 година

Частният сектор е отворен, да се оправят

4

Анонимен

преди 1 година

Тези пак ли просят пари? Аман от бездарници с големи претенции, внушили си че сме длъжни да храним. Напънете си мозъчетата и си изкарайте сами парите.

3

Анонимен

преди 1 година

Ооо, тези за актриси ли се считат? И освен това са като "на всяка манджа мерудия", защото всеки знае колко са се облагодетелствали от властта!

2

Анонимен

преди 1 година

Да не би в "Милион и едно желания" да има вече и политическа рубрика за най-малките.

1

Асан

преди 1 година

Кака Лара артистка ли е от коя партия :)))