17

ДДТ

преди 2 години

От събитията, развили се в последните 4 месеца се разбра,че свят без ядрени оръжия е НЕвъзможен. То до преди няколко дни и свят без въглища беше възможен, но илюзиите започнаха да се топят една по една.

16

Късата памет

преди 2 години

До без ядрени оръжия? "Ако няма империалистичен капитализъм - може и да стане!"Тоя лозунг беше на мода преди 40 години. Такова промиване на мъзици не съм вялвал, че е възможно. С тая глупост на мене и моето поколение се мъчеха да ни промият мозъка преди 40 г. Тогава въпреки липсата на информация, не успяха. Сега 40г по късно, информацията е на един клик разтояние, а Вие нямате грам информация

15

Оффф

преди 2 години

Кюрето е очевидно изключително ттъпо парче. Или по-скоро хитро и лицемерно. Точно неговата религия е клала хора във вековете като за Гинес. Да не говоря за изнасилените момченца от кардиналите му. Всички църкви, джамии, синагоги и будиски храмове трябва да се изнесат далеч извън градовете! Там, вярващите да си пльоскат в калта докато стигнат да се молят! Аз съм агностик и ако имам възможност ще взривя шшибана камбана, която ме буди след нощна смяна!

14

пх

преди 2 години

"Папата: Свят без ядрени оръжия е възможен." ----- Дори не мога да си представя, колко Световни Войни щеше да има ако не беше сдържащият фактор на Ядреното оръжие?! За 77 години поне още две.

13

Анонимен

преди 2 години

То и свят без биологични оръжия беше възможен! Ама ... минало бешело време. УСА си разположи бактериологическите лаборатории около Русия и Китай, та умря този свят!

12

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-БЛИЗКАТА СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ ПОКАЗА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ГАРАНТ Е ПАРИТЕТЪТ В ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ!!!

11

ПроСоТо

преди 2 години

много ми е симпатичен "Негово Светейшество" !......Как вижда той света БЕЗ ядрени оръжия,като в същия тоя свят има десетки,а може би стотици хиляди такива оръжия ?...Какво направи Ватикана за да не се стигне до това въоръжаване?...КАКВО?..-Ами НИЩО,само некви лозунги ,и то предназначени за хората,от които НИЩО НЕ ЗАВИСИ..Дано НАИСТИНА има Бог и дано Той наистина вижда какво правят неговите "служители" !

10

Анонимен

преди 2 години

дааа възможен е, но трябва първо дребни комплексари да нямат досег до власт, че колкото по-дребен на ръст, толкова по-голямо его и комплекси (путин, хитлер, наполеон... все дребноръстови)

9

Анонимен

преди 2 години

когото религиите изчезнат,светът ще е по добро място за живеене!

8

vlady

преди 2 години

Папата да се обърне към колегата католикос Карекин II Нерсисян.

7

Гост

преди 2 години

Знам, че е контраинтуитивно, но ядрените оръжия всъщност са това, което досега спасяваше Света от трета Световна. Ако русия нямаше ядрено оръжие в момента НАТО вече щеше да бъде с авиация и пехота в Украйна.

6

Анонимен

преди 2 години

Навремето си спомням, говорих с един познат, който развиваше такива теории: Какво би станало, ако изведнъж всички оръжия по света изчезнат? Не само ядрените, но всички! Дали няма да настъпи вечен мир? Еми... човекът после го диагностицираха от психодиспансера. Шизофрения му откриха.

5

Анонимен

преди 2 години

Проблема е само един- русия няма силна конвенционална армия и разчита единствено на шантажа с ядреното си оръжие! Ако този шантаж изчезне Рф ще бъде разпарчетосана на момента!

4

българин

преди 2 години

Да , но ако я няма Русия !

3

Анонимен

преди 2 години

Всъщност безмядрени войни досегаюда сме провели пет световни войни.Само ядрената заплаха за взаимно унищожение спаси света от апокалипсис.

2

L.

преди 2 години

Знаем, но от 1945-та не е имало светвна война именно заради тях.

1

Анонимен

преди 2 години

То така и ще стане , ще взерят цялата планета и после ще имаме светят без ядрени оръжия и без хора!