89

момонски изрази

преди 1 година

това момиче само за раздаване на парчета от баници и карти говори , понеже черпи от гугъл и прякото си обкръжение се вижда на целия пп какъв им е акъла за раздаването на картите , тези изрази са гнусни и издават нивото и намеренията на тая шайка

88

Анонимен

преди 1 година

Какво и е на Лена та да емигрира? В чужбина вече ни чакат с БЪКЛИЦА! Голямо нахалство!

87

До 97

преди 1 година

Затова пък Лена липсваше. Щото Линда беше там.

86

Анонимен

преди 1 година

Линда покрай теб ли е някъде, обединете се двечките и си подкрепяйте любимия. Хахааа

85

Анонимен

преди 1 година

Тази няма свян и срам да разваля семейството на Петков за пари - мечно 14 000 лв.---------------------И защо това семейство не само си е цяло и непокътнато, дори вчера на митинга Линда Петкова беше неотлъчно до и подкрепяше съпруга си, без да я е грижа какво мислите вие за връзката им?! Хм?? Дали вие имате чувство за срам, за да клеветите по този начин хора, които дори не познавате!

84

Луд с лопата

преди 1 година

Битката е ,кой да клати зарзалията

83

Скарлет

преди 1 година

В момента имаме най корупционното правителство след преватиэацията!!! Теглят эаеми и не каэват къде са парите!!! Едно е сигурно харвардците ни спретнаха майдана!!! А и апропо, това също эасяга темата - където си вадиш хляба не си раэвяваш оная работа ЭАКОН!!!

82

Киро и Лена

преди 1 година

Тая вместо да се скрие наглее, че даже и мнение изказва, айде марш да въртиш дудуци, че за друго не ставаш

81

Анонимен

преди 1 година

И аз мисля че са единни, спинка с всички нашта Ленка

80

Ганди

преди 1 година

Харесва ми как мислят младите харвардчета за отворени втъзки и високи отговрни постове за много пари, а на Лена всички български жени и завиждат за баджанаците Кире,председателчето,Лорер както и за голямат и заплатка и как *** пат ка

79

изтрит коментар

преди 1 година

Изтриха ми коментара, но ще повторя. Лена работеше в 33 като хостеса! Това, че ми триете коментара още веднъж доказва каква цензура има тук.

78

Гуглена:

преди 1 година

"Битката е за 14 бона месечно за да подпирам на Кики гриндера парапета..."

77

Любовница на Петков

преди 1 година

Тази няма свян и срам да разваля семейството на Петков за пари - мечно 14 000 лв.

76

Анонимен

преди 1 година

До Лъки и Лучано. .. точно в десятката и всичко остава във "семейството" това е мафията.

75

Лъки Лучиано

преди 1 година

Лена е капо от мафията! В сицилианската мафия всички за сестри, братя, братовчеди, баджанаци, съученици, съоксфордци, жени, деца, баби дядовци и тн. Това е мафията! Тя е състевена от фамилии - Петкови, Лорер и други шуробажанашки кръгове с престъпни интереси.

74

адолф

преди 1 година

Битката е за едни пари дет трябва да откраднете бе Ленче.В тая измислена партия сте се събрали баджанаци,любовници,братя и сестри,финансов измамник на световно ниво и евреи за цвят.А начело на кабинета стои един уж завършил Харвард ама май го е завършил вечерно,след работа.От такава сбирщина кво да очакваш освен кражби и разруха.

73

Анонимен

преди 1 година

Каква битка само са водили с Кирчо в Солун :))))) няма лошо, ама що трябва ние да ви плащаме еането? Другият път с личен автомобил или си купувате билети за пътнически самолет!

72

Анонимен

преди 1 година

До там ни докараха че и пари за билет на запад нямаме болшинството. Виж тез може и да емигрират , в най лошия случай на колесника на самолета като в Афганистан.

71

Анонимен

преди 1 година

Битката за държавата беше загубена още през Септември 1944та година! Сега янко-овчарската интелигенция се е разделила на няколко партийки които искат колкото се може по голям кокал! Нивите избори няма да променят абсолютно нищо!

70

Анонимен

преди 1 година

Говори се че Славчо толкова си харесал патериците, че решил сам да се превърне в такава