87

Анонимен

преди 1 година

Като изключим нуждата от транспорт на болни хора, не виждам много основателна причина да се ходи в центъра на София с автомобил. Ама *** е свикнал и до тоалетната да е с кола.

86

Тодор Живков

преди 1 година

И Тец-а на мазут 🤣

85

Бай Ганьо

преди 1 година

Ей нема угодия за вас бе , а че сте пълни селяни не се вижда

84

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте нормални.... в България ако една нормална заплата е 2000лв и без да ми се казва аз сам ще карам по хубава кола !

83

Не ми дреме

преди 1 година

Умрял съм ви за ринговете. Дреме ми за центъра ви.На село въздуха ми е чист

82

КИМ

преди 1 година

Ами дайте нормални доходи на хората и всички ще карат нови коли

81

123

преди 1 година

С Украйнски номера може ли

80

Chris

преди 1 година

Приветствам!Като нямаш пари за незамърсяваща кола няма да караш. Не искам да дишам пушаците на мизерниците и дребните тарикати.

79

Heater

преди 1 година

Само мрънкачи и драскачи свикнали да карат коли на по 30г. За без пари. Не в зони а с данъци трябва да се случат нещата. Не да ми плащат 17лв.данък на 20годишна кола а за моята на 5 г. Да плащам 300лв.

78

За Бога, кой пише

преди 1 година

Това са колите без еко стандарт в продължение на три месеца - това не е вярно. Екогрупа 1 са коли с ЕВРОстандард 0 ,1 и 2 регистрирани до 1996г бензин и дизел до 2002.

77

Лъоло

преди 1 година

От 01.12 си спрете тецовете на въглища.не колите.има стари бангии дето с евро 1 са ро чисти от евро 5 с гепен катализатор.нещастици.

76

Фънки

преди 1 година

Ще мга ли да закарам болен до Пирогов през зимата със старата ми кола?

75

Фараона

преди 1 година

Герб в атакаПравителство пада и си започват с тъпите идеи за париСтикери зони билети

74

Моля

преди 1 година

Тази наредба е писана от профани. Забраняват да се гори само твърди горива - въглища и дърва. Меките горива не са забранени - гуми, дрехи, източен масло от колите? А те ц.и.ганите само това чакат.

73

Анонимен

преди 1 година

До Ей, прав си за това че няма на много места канализация но sorosoidite не пропускат случай за такива неща да се подиграват на Русия.

72

Венци

преди 1 година

Всички болници и обществени сгради са в центъра,не може да ограничавате правото на хората да се лекуват.Ако нямат близки или роднини ,как да ползват правото си на лечение.Прибързани популистки предложения , които целят отклоняване на вниманието от наистина важни неща.

71

Анонимен

преди 1 година

Заради формата на видеото и статията не се отваря десет минути. То много ясно че редактора ще каже че повредата е в моя компютър но какво пречи да се използва достъпен формат за сички.

70

Николов

преди 1 година

Скоро към газовите камери и никой няма да протестира. Овце сме си, ако Левски и Ботев бяха с това овче поведение още щяхме да сме под Османско робство.

69

Анонимен

преди 1 година

Важното е да разрешат въглищата, щот на газ не се издържа. Кюмюра му майката и бащата, дайте киумюр на хората - по терасите има достатъчно място, както по междуетажните площадки и в мазата

68

Ура-а

преди 1 година

Значи забраняват "твърди горива" за битово отопление - въглища и дървесина. Не се забранява горенето на гуми и стари дрехи. *** значи не ги касае тази наредба. Тия в общината не ще да са най-умните законотворци.