56

Ние

преди 1 година

До Анонимен ПОМАКИНЯТА ОТ С.ГРОЗДЕН/ с.СИНДЖИКЛАРЕ / СТАНКА ЖЕЛЕВА Е ПИРАТКА ПО КОРАБИТЕ С ПАРТИЗАНИНА АДРИАН ВЕЛА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МНОГО ГОДИНИ ИЗНУДВАТ ЦЯЛ СВЯТ С ГАЗА ПО КОРАБИТЕ.В ПИРАТСКАТА БАНДА УЧАСТВАТ ВЕЖДИ РАШИДОВ,Б.БОРИСОВ и ИЛИЯ ПАВЛОВ, НИНОВА, СТАНИШЕВ,ПЕЕВСКИ,СИМОВ и други пирати.

55

Анонимен

преди 2 години

Никаква пластична операция не може да я оправи.

54

Анонимен

преди 2 години

Станка-Индианка Желева. Още погрознява.

53

Анонимен

преди 2 години

ЯВНО НЕСКОПОСАНИЯТ ЕЗИК НА ТАЗИ СТАНКА ПОКАЗВА, ЧЕ ОТ ПОСРЕДСТВЕН ФИЛОСОФ СЕ ПОЛУЧАВА ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕНО ПОКОЛЕНИЕ С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ!!!...

52

АноН

преди 2 години

И ти нямаш акъл. Ама никой не те Пита! И ти Заминаваш за Америка! ОСТАВКА!

51

ТКЗС арт

преди 2 години

Изкарай Стано Говедата......После прекопай и загърли Колата.Не се появяват по тАлавизора ,че кокошките спряха да снасят.Бубайко ти и Ане ханъм Мария беха смешна излагация и донесоха слава на Веселиново и Грозден. Ти кое колумбийски село ще прославиш ,и друго освен Кока има ли у вас.Доктор Костадин Костадинов е доктор по история,Зельо по не знак какво си!

50

Анонимен

преди 2 години

До Ами,да....Някой да ви кара да гласувате за Костадин Копейкин и Възраждане? Нито Копейкин е русофил, нито посл.Митрофанова обръща внимание на този популист и лумпенпопулистката му партия. Той се сдружи с агите от ДПС и подмазващия се на Меркел, сега на Урсула Пожарникар, така че нищо проруско няма у него. Яне Янев 2 и някаква наследничка на РЗС партия-еднодневка.

49

Сата НАТО

преди 2 години

Радев е един елементарен полуумен фат маг, инсталиран от руските служби, за да стане наместник на Путин. Един вид български Лукашенко. Само че ВСУ му развали играта.

48

Анонимен

преди 2 години

Тази едва ли има умствените възможности да дава оценки.

47

Анонимен

преди 2 години

Баща й беше един от създателите на мафията в България след 1989 година освобождавайки от затворите криминалните престъпници, които образуваха групировките. Баща й беше един от най-големите провали за България.

46

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА РАДЕВ И ДС/БКП--идва новия възродителен процес с Възраждане!!!..... Хубавото в случая е че България е държава от НАТО, така че Възраждане ще бъдат буквално изкормени ако дойдат на власт и ни тласнат към Съветския Съюз!

45

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС, ЗАЕДНО----за това ли ходихмена избори...хахаха. .....На времето пророкуваха че БКП Форевър пак ще е на власт докато народа не порасне умствено! Омагьосаният кръг ще завърти още много 9то септемврийски моменти!

44

Ами,да....

преди 2 години

НОВО "РУСКО‐ВЪЗРАЖДАНЕ"---ИЛИ нов "възродителен процес"....хахаха..да ни е честито!!!

43

СМЕХ....

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС, ЗАЕДНО----за това ли ходихмена избори...хахаха. .

42

Тая грозотия и ромка

преди 2 години

да не се изказва за Българския президент, нито да дава мнения за политиката ни. Да си гледа НПО организацията Easyart България, макар че и там не трябва да бъде.

41

Анонимен

преди 2 години

Радефф е от янко-овчарската интелигенция, какви демократични позиции може да устоява!!!!!

40

да

преди 2 години

Тая па

39

Анонимен

преди 2 години

проста и грозна...с какво е капацитет?

38

Анонимен

преди 2 години

Махнете я тая, бе. Нито е обществена личност, нито някого го интересува мнението й. Да си гледа аржентинската жилка, нали там се подвизаваше и "милееше" за България от другата страна на Земното кълбо?

37

ЬЬЬ

преди 2 години

Съгласен съм изцяло с горепосочения коментар, но иначе погледнато, нашето президент(че) прилича на човек!?-ниско наведено човече с гръб към путин и нямащ мнение за митрофанова и може би няма да мине много време,когато българите в България разберат в какъв капан са се вкарали сами.