16

Аноним

преди 1 година

ДНК теста трябва да е за сметка на акушерката. Докъде са стигнали... И смех, и грех... с 40 годишна практика )))

15

Що се ядосвате, бе?

преди 1 година

Нали тенденцията е в Гейропа да се раждат деца с неопределен пол. Та засега не се знае какво е бебето. То като порасне може да реши, че е момче.

14

40г стаж

преди 1 година

Може да съм уморон и дори пиян но винаги знам с кого си лягам и никога не правя техн. грешка.

13

kk

преди 1 година

На далавера са с момичето - булките се продават, пари ще изкарат. Виж, ако е момче ще трябва пари за булка да събират.

12

Анонимен

преди 1 година

Да направят дни тест на детето, на майката и на предполагаемия баща. Ако има разминаване - следователно е имало престъпление от страна на медицинския персонал. Колко български майки, когато раждат, се страхуват за децата си- да не би някоя акушерка да ги подмени или да им посегне.. Жалко, че нищожествата защитават именно такива! Явно забравихте, че преди време за оная акушерка, дето удари с юмрук са малко дете, после взе да се оправдава колко е била изморена.

11

Анонимен

преди 1 година

Може да е станало грешка. Ама си остава за цял живот.

10

Анонимен

преди 1 година

Тази акушерка е за съд, нямат оправдание от родилното. Медицинските лица си позволяват доста нередности, понеже се считат за недосегаеми, защото законът е зад тях.

9

aZ-ът

преди 1 година

Ехографските прегледи не дават гаранция между другото. Зависи бебенцето на коя страна е когато дойде час за преглед, то постоянно се търкаля вътре. Възможно е неопитен лекар да се обърка също.

8

aZ-ът

преди 1 година

Без съмнение лекарите са за съд. Макар и да се съмнявам, че е умишлено. Ама въпросът е - защо таткото толкова категорично отказва тест за бащинство? Нашата психология е така изградена, че по- скоро бойме го приели за допълнителна гаранция, нещо което ще ти помогне да си рахат целия живот и да не се съмняваш. Та пак ми е интересно, татиту що отказва ?

7

Св

преди 1 година

Е добре де, не са ли ходили на контролни ехографии - поне веднъж в месеца. То пола се знае от 3-4 месец още... явно напълно безхаберни родители - каквото излезе. Дали има някакви аномалии по време на бременността, няма значение май за тях. Важно е родата да се събере на ядене и пиене като се роди.

6

Анонимен

преди 1 година

Е затова в миналото жените са раждали и на полето и в домовете си. И грешки няма. На Запад се ражда и пред мъжете.

5

Анонимен

преди 1 година

Мътна работа, хора от етноса , лекар който не може да определи пола, много съмнително...

4

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо толкова им харесва името Асен?! Може би, с неуките си глави го свързват с Хасан? Но името Асен е чисто българско и са го носили цяла династия царе!

3

Ц-нска драма

преди 1 година

Ами ако се окаже, че този, дето претендира за бащинство, не е биологичният родител? Може да е някой братовчед от родата. Тогава има да се чудят кого да бият - докторите или майката.

2

Перниканец

преди 1 година

"Дори избрали име - Асен"... Те вече сигурно имат поне 4 деца с името Асен. Но не за друго, а защото е абсолютна класика. Версачи също набира популярност и през 2023 г. ще доминира.

1

Анонимен

преди 1 година

... от болницата са предложили на семейството да се направи кръвен генетичен тест за доказване на бащинство. Бащата обаче е отказал...А такааааа, ко стана? Жена, тия деца не са от тебе!