90

Дидо

преди 1 година

Поставят условия?!?От позиция каква?

89

ББ

преди 1 година

Вето на Албания заради езика на омразата..."импотентният"ЕС и "позора" България не са васали на сърбия и русия,не кандидатстват да станат част от васалните ви зависимости...ЕС усилията не си заслушават...време е да преразгледате...да се върнете към Началото...водите Народите ни в погрешна...заради его...зависимости...тотално отрекохте Ценностите с които бе създаден Съюза!путин ви вменява неговите...това е предателство!!!Спрете се...върнете се към Началото...или нямаме шанс!!!

88

Анонимен

преди 1 година

Лидерите в Скопие, а и Еди Рама/Албания, не могат да кихнат без да им разреши Вучич, зад когото наднича Путин. Затова го мъката със себе си на срещата, като една гувернантка която да им бърше носовете, или контролира, какво говорят и как се държат. Като имаме предвид, какви огромни проблеми има Сърбия с присъединяването, което е фактически спряло, заради Косово, горките албански и македонски лидери, намерили, кой да им бъде арбитър.

87

Оня

преди 1 година

Ами то какво остава тогава?

86

Диана

преди 1 година

До Ддодо Не ми се вярва това да е точно така - през цялото турско робство македонските земи са били български за турците, не сръбски, доколкото знам..И самите македонци там винаги са демонстрирали българският си етнос...

85

Диана

преди 1 година

Нека се обоснове господинът - защо ревизията на историята и утрочненията за езика са негов проблем по пътя им към Европа? Никой не може да се срамува или радва от историята си - тя е такава, каквато е! Просто факт! Но да прикриваш и поддържаш едно престъпление, извършено от други хора, това също е престъпление! Може би ПСМ трябва да застане на съдебната скамейка за да се установи истинската история на тази страна преди да се е опитала да деградира и ЕС?!

84

Мисъл

преди 1 година

Поне по мои наблюдения, македонците които съм срещал в България са доста наясно с историята и се идентифицират като македонци/българи, с български корени и определени регионални и диалектни македонски особености. Смятам че ако се отворят границите, много народ сами ще осъзнаят истината. Да, ще ги има и радикалните, но смятам че адекватните ще надделеят или поне се надявам...

83

Анонимен

преди 1 година

РСМ никакви условия не може да поставя.Тя е кандидат член,само изпълнява като всички кандидат членки преди нея.Точка.Ако не я устройват изискванията да не кандидатства.

82

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ако историята им е пълна с лъжи, защо да не се променя??

81

Ддодо

преди 1 година

Все още в Македония има огромно сръбско влияние,но сръбското влияние там не е от балканската война,а е още от средновековието -от 14 век,когато тези земи са присъединени към сръбското кралство.Тогавашната сръбска династия,е имала кръвно родство с цар Самуил,и затова българите там не са оказвали съпротива,на сръбската експанзия.Османците завладяват тези земи от сръбски боляри,повечето от които обаче са били етнически българи.Затова и до днес се спори сърбин,или българин е Крали Марко.

80

Верно

преди 1 година

Не мога да разбера, РСМ ли иска да влезе в ЕС или ЕС иска да влезе в РСМ, тези нацяло се побъркаха

79

Никой

преди 1 година

Абе тия маке.а не може да поставят условия сякаш ние ще влизаме във ЕС те искат да влизат и докато не се съобразят със нашите искания няма влизане.....Правят референдур и съм сигурен че 90 процента от Българите са на същото мнение или става каквито условия ние сме им поставили...ИЛИ ГЛЕДАТ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

78

Готин

преди 1 година

И аз, така.Вчера поставям условие на шефа, че ако не ми даде заплата от 5000 лева на месец повече няма да му работя. А той ми вика: "Оди си дома бе "тарикат" 😉

77

ОПААА

преди 1 година

ОЩЕ МАЛКО И ШВЕПС НА КЛЕЧКА....

76

Анонимен

преди 1 година

До Без ред___кои излизат?... а ние накъде ще се запътим ако излезем от ЕС, към мада Раша ли?... ай мерси!

75

Анонимен

преди 1 година

Постовят ни условия за да влезнат те в ЕС, каква сръбска наглост от техна страна :))

74

Анонимен

преди 1 година

много са изостанали и комплексирани северомакетата, дори не подозират колко са прозрачни, чак не се забелязват вече, съгласяваме се с френското предложение и оставяме Европа да се справя със с.е.л.я.н.и.я.та им! Трябва да се отървем от всякакви взаимоотношения с тези диви, мразещи, изостанали съседи!

73

ДДРОнег

преди 1 година

Е, нашето условие е - РСМ без ЕС !!!

72

Анонимен

преди 1 година

Добре де, нали за да влезеш в ЕС трябва да декларираш че нямаш неразбирателства със съседите си. Ние сме го декларирали и сме влезли. Значи този който кандидатства, трябва да де погрижи за това, не тези които вече са вътре.

71

Анонимен

преди 1 година

"старата, срамна теза за обезбългаряване на Македония след 1945 година". Това го казва президентът на Макдоналдс. Така че няма какво повече да се говори, вето до дупка.