26

Анонимен

преди 2 години

Див популизъм. Намаляването на ДДС по никакъв начин не влияе на цените на дребно. Мафията на ГЕРБ и СДС диктува крайните цени.

25

Анонимен

преди 2 години

До 26 -"Производителите или вносителите ще правят повече." Производителите не ги бъркай тука, борсовите цени на доматите в момента са между 1.2 - 2.00лв, а в магазина са по 5+ лв. Парите ги правят прекупвачите и мафията.

24

Анонимен

преди 2 години

Това няма да свали цените в магазините, това е популизъм. Производителите или вносителите ще правят повече.

23

Анонимен

преди 2 години

"Намалете потреблението,слезте от автомобилите и цените ще паднат. Ще отслабнете и ще сте доволни. С каране на мощни коли и ядене до откат няма да стане,уверявам ви!" - истината. Автомобилите само източват икономиката. 40% от хората шофират от мързел и от неосъзнаване на простата истина, че ходейки до магазина с кола източват българската икономика. Има шофьори дето вкарват пари от чужбина, ама тия дето работят на БГ пазара и не вкарват капитал с всеки изминат сантиметър източват БГ.

22

Анонимен

преди 2 години

От парламентарния контрол вчера видях едно неспособно да функциотира правителство където хората са на нож един спрямо друг. Дано има нови избори за да може народа да изрази мнението си след видяното през последните 8 месеца. Има напълно безсмислени депутати като почнем с половината от ИТН, ДБ и ПП, които нямат глас, а гласуват квото им се покаже с палец нагоре-надолу. Същото е и при ГЕРБ и ДПС и БСП където депутатите са прогресивно застаряващи и губещи си мисълта на всяко изречение.

21

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ срича, Кирчо едвам говори, Биков не може да си завърши изречението сам, мис Дулово само пищи и не казва нищо, Дилов син и една от ПП с кожена пола имаха конкурс за най-безсмислено бръщолевене. Кокорчо и оня с 3.9те милиарда от ИТН пък си извадиха по 3 компромата един на друг за корупционни схеми и то и двамата се хокат за едно и също... Наистина жалка картинка единствено Коцето се държа на ниво не обиждаше никой и призова колегите си да не се излагат едни други, че ги гледа целия народ.

20

Анонимен

преди 2 години

Доказа се,че като се махне ДДС то и цената си остава същата. От това печелят само търговците. Я да кажат производителя на колко продава хляба продавача и продавача каква надценка си слага. По-скоро трябва да има временен закон с който се забранява чистата пъчалба на някои стоки като хляба да е повече от 10 стотинки на бройка.

19

Анонимен

преди 2 години

Възраждане обсъждаха темата преди 3 месеца и се оказа, че по-законите на Е.С. ДДС не може да е под 5%, така, че, това с нулевата ставка на брашното предложено от ИТН не ми звучи сериозно, а популистко. Освен това Възраждане предложиха ДДС на всичко от основната продуктова кошница да стане 5%, а не 9%. "Управляващата коалиция" се изчерпа. Вчера гледах парламентарния контпол и от ПП, ИТН, ГЕРБ-СДС, ДПС, БСП всички изказали се бяха неадекватни, сричащи и заядливи. Все едно бях на мегдана на село.

18

Гробо Таласъма

преди 2 години

Тия от "***" и те станали фенове на Веско Маринов и "Нашата милиция ни пази";)))

17

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се въведе необлагаем минимум. До 1500 лева месечно не трябва да събират никакви данъци от хората. Ама не им изнася.

16

Joe

преди 2 години

Намалете потреблението,слезте от автомобилите и цените ще паднат. Ще отслабнете и ще сте доволни. С каране на мощни коли и ядене до откат няма да стане,уверявам ви!

15

Lina

преди 2 години

Евтинки филми и нескопосани сценарии. Опитват, какво да правят? Не подкрепят бюджет ( уж 2 точки подкрепили, но като не подкрепят как ще мине) Истината е, че те не искат избори, поръчаха им ги .

14

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбраха че това не помага на хората. Итн са вдлъбнати.

13

Анонимен

преди 2 години

....съмнявам се че учиндолския и тошко знаят какво точно е ддс, чалгаря да вземе да излезе от бърлогата и да обясни ако може..ю

12

Анонимен

преди 2 години

ДДС на основни хранителни продукти трябва ДС е 0% подобно на много страни в западна Европа и Русия.

11

Факт

преди 2 години

Значи според ГЕРБ и ИЪН "пари нЕма", ама искат да се повишат пенсиите с още 5 % и да падне ДДС на някои храни? Откъде пари,бе? Или има, ама искате ВИЕ да напълните джобовете?

10

1

преди 2 години

тошко или учиндолския **политик**са поискали това,а дали са взели разрешение от ахмед ага от сараите,и двамата за нищо не стават,боже слез си прибери вересиите.

9

Da, za Makedonija

преди 2 години

Ahahaahaaaaa ... Slavi Trifonov da si metni KRASTAVICATA VO DUPETO I DA KRESTI MAKEDONOIIIJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

8

Анонимен

преди 2 години

До 5 - прав си. Ако повече хора го правят производителите няма да имат друг щанс освен да намалят цените за да са конкурентно способни. От години пазарувам по този начин и докато виждам например пилешкото, че се е качило за последните 10 години от 7 на 15, то промоцията винаги е на 8-10лв, а разлика в качеството няма никва. Ситуацията за доста хора е кофти заради Е.С. и техния ценови стандарт, но винаги има варианти.

7

От хората

преди 2 години

От простотия към по-голяма простотия. При високи заплати,високи цени на енергия смятат ли за нормални цените на стоките.С кого ще се конкурираме. Хора,мислете трезво.