73

..

преди 1 година

едно време като студент са ме късали по 3-4 пъти на един изпит докато не се научиш ама да се научиш и на уважение към преподавателя. днес за тях слаб 2 от към умения и слаб 2 от към отношение към коалицията им към останалите депутати хубави или лоши и най вече към хората заради които са там

72

Augusto Pinochet

преди 1 година

АКО ОЦЕЛЕЕ КАБИНЕТА ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ДО 2/3 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА В ТОЗИ СИ ВИД, ЩЕ БЪДЕМ ПЪРВАТА ПРЕТОПЕНА ДЪРЖАВА В РАМКИТЕ НА ЕС.

71

анализ

преди 1 година

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ЗА ДА СЕ ОТКРАДНАТ ЕДНИ ПАРИ ОТ БСП +ПП И ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА БГ. !!!А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В ПОДКРЕПА НА КИРЧО И КОКОРЧО СА НОВО НАЗНАЧЕНИТЕ СЛЕД ВЕЛИКОТО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ !!!!ГЕРБ ПОБЕДА!!!!!!ААААААА?

70

Анонимен

преди 1 година

Много ми е любопитно ,защо към партиите на статуквото не причисляват и БСП? Не само че 32 години е постоянно в парламента,ами и 45 преди това. ПП не желае да влиза в коалиции с партии на статуквото,но го прави!?

69

Shark

преди 1 година

Този вот на недоверие, внесен точно сега, когато се гласува актуализацията на бюджета не е нищо друго, освен провокация. Мафията ГЕРБ-ДПС, заедно с прислугата им ИТН направиха това напълно умишлено. Имайте предвид, че ако не се гласува актуализацията на бюджета есента и зимата ще са много тежки. Вероятно именно това е целта.

68

Анонимен

преди 1 година

До Глупави политици Атаките едновременно на червената мафия и на мутренската мафия друго показват - че ПП са пресякли схемичките и сега им пречат, ама МНОГО. Затова се обединиха Радев с Борисов.

67

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Целият народ разбра, че ниуправляват премиер glu/пак и президент pro/стак.

66

От Централния затвор

преди 1 година

Хайде, не ги бавете повече Кирчо и Кокорчо. Чакаме ги с луда страст. Ще ги правим булки и редовно ще ги уважаваме и обичаме

65

Глупави политици

преди 1 година

За трафик на наркотици, подкупи и корупция, затвора е около 20г. Някой от Капитан Андреево да се съди, било то фирма, митническа смяна, директор на митница, други участващи лица? Та това са наркотици за бога? Кой съдят или разследват? Политици, мутри, кой? Никой нали? Сменят хранилката към друг, а очевидно доказателства за нищо няма, отново! Ама като има балъци да вярват в борбата, че и срещу мафията! Тия са лъжливи страхливци, и крадци най-вероятно! До там, борба с мафията ХА ХА ХА!

64

Крас

преди 1 година

"Аз се явих беден и цял живот творих,борих се и победих.Моето дело е налице.Аз бях учител, без да бях педагог.Богат съм ,без да съм егоист.Аз съм социален, без да съм социалист.Работих вдъхновенно, без да бях поет." Пенчо Иванов Семов Българския Рокфелер от Габрово .Ето какъв надпис да се сложи на стената в Народното събрание зад Председателя

63

Анонимен

преди 1 година

До Глупави политици "Изглеждат ли ви Киро и Кокорчо безстрашни?" Изисква се много смелост да пресечеш наркотиците на Капитан Андреево или да се противопоставиш на руския рекет. Това отговаря на въпроса ти.

62

Глупави политици

преди 1 година

Тая опорка с мафията е много смешна и поредната лъжа! Изглеждат ли ви Киро и Кокорчо безстрашни? Я да видим как действа мафията, в Италия, знаете какви взривове какво чудо над министри, прокурори и т.н. Тия страхливци с това ЛГХБТ мислене, каква борба със силови групировки, измъчване, бой и т.н. Ако някой им изкрещи в тъмна уличка са се нacpaли или припаднали! Каква борба с мафия, какви глупости на търкалета и празни приказки. Някой от нас помним жестоките 90г, тия келемета немогат се оправят!!!

61

Анонимен

преди 1 година

заминават си, достатъчно време имаха да покажат способности. Вместо това почнаха да летят по почивки със самолета и да наемат тайни квартири на Киро и Лена...

60

избирател.

преди 1 година

вот не вот.....обаче аз им нямам доверие. в началото като че ли добре тръгнаха уж с промени... ама явно всичко е било само показно.

59

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ КИРИЛ ПЕТКОВ Е НА ПРАВ ПЪТ!

58

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ МУТРИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ КИРИЛ Е НА ПРАВ ПЪТ

57

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО СЕ Е ЗАПЪНАЛ В ОПОЗИЦИЯ КАТО СТАНИШЕВ

56

Анонимен

преди 1 година

Довиждане, довиждане

55

Анонимен

преди 1 година

Вот може да се иска по същите причини след 6 месеца, но от Гроб ще си измислят постоянно нови и нови.

54

Анонимен

преди 1 година

Този кабинет и тази коялиция са с изчерпани възможности . Не са във състояние да подобрят живота и стандарта на народа осмен техният си, което правят най добре. Огромно разминаване между обещания, думи и дела.Трябна незабавно да си ходят.