25

Анонимен

преди 1 година

Платените експерти си виждат от 100 метра )

24

Анонимен

преди 1 година

Славито бих казал че е ,,алчен,, АНГЛОГОВОРЯЩИТЕ *** МУ ВИКАТ ,,МЕРКАНТИЛЕН,, Това е защото трябва да плаща заплати . Но не бих казал че Слави е корумпиран . Според мен БТВ са го държали щото е пръскал евроатлантическа пропаганда . Но сега Слави е в политиката а не в пропагандата ааааа ... телевизията . Телевизията е създадена от Хитлер за нуждите на пропагандата ;) Тва не го казвайте на плебса .

23

Анонимен

преди 1 година

Че той какъв измамник е ако не може да се направи на честен и да пролее и няколко крокодилски сълзи. гледайте само делата, а не лъжите на думи. А делата му са много грозни.

22

Анонимен

преди 1 година

Зависи тия от пп които много се борели с мафията колко депутата са купили

21

Анонимен

преди 1 година

Промяната се случва когато човек я носи в себе си за първи път чувам от парламента хора който се борят с кауза и изразяват чуства говорят за морал и казват че каузата им е над парите и постовете това не бях го виждал до сега доста емоционални изказвания дори от отцепниците на ИТН хората се чувстват измамени и предадени Когато човек говори от сърце и душа той стига до хората и не може са бъде лъжец

20

Анонимен

преди 1 година

Търсят на всяка цена да предотвратят падането си поради простата причина че на следващите избори няма да могат да съберат достатъчно гласове за ново управление. Това е съвсем ясно.

19

Край

преди 1 година

"Моралът, решението и волята на един народен представител трябва да бъдат свободни"това е възможно само при народни представители които са избрани с честни демократични МАЖОРТАРНИ избори в два тура.Само тогава депутата представлява избирателите си а не партииният вожд който го е намерил на кастинг и го е записал в листата за да може ние да го "изберем" без даже да го знаем кой е.

18

Анонимен

преди 1 година

Младото правителство се учи в движение важното че имат силна воля желание и кураж да се опълчват на закоравелити гребери и Дпс всички знаем за тези две парти че са стари кучета и могат да хапят здраво те затова и ни крадяха здраво Младите са нашето бъдеще и ги подкрепям много ги спъваха но вярвам в тях подкрепа в ги време е старото статукво да си замине

17

Анонимен

преди 1 година

До 25. Не бъди толкова сигурен. Можеш да бъдеш изненадан от резултатите за ПП на нови избори!

16

Анонимен

преди 1 година

ПП не е БСП.

15

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков каза пред медиите, че НИКОГА няма да се коалира с Герб или Възраждане, защото противоречи на принципите за Промяна! Или сам или с някоя партия от малцинството. Браво! Дори и вотът на недоверие на онези престъпници от Герб да мине, ПП пак ще бъдат в управлението и ще постигнат целите си за промяна. Народът малко си отвори очите за истината. Много късно, но има надежда.

14

Пророк

преди 1 година

Вота няма да мине Утре пак ще си пишем

13

Анонимен

преди 1 година

Чл.301: Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.

12

Анонимен

преди 1 година

Вотът на недоверие ще мине! Правителството пада! Отцепниците от Има такъв народ са се събирали вчера около обяд на среща, на която са научили, че усилията за привличането на нови депутати са ударили на камък. Предателите трябвало да се примирят, че ще напуснат политиката и никога повече няма да помиришат власт. Единственото спасение те виждали в екзалтираните призиви за манифестации в подкрепа на правителството, които, обаче, звучат като вопли на отчаяни политически самоубийци.

11

Анонимен

преди 1 година

България иска ПРОМЯНА!!! Младите искат промяна и ще спечелят ЗАЕДНО!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Май ще го оставят, но после ще е много зависим ще го въртят на грил.

9

Анонимен

преди 1 година

И накрая депутатите независими и ще имаме парламент на милионите.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако не мине, ще внесат още един вот на недоверие. И така докато всички минат от една партия в друга.

7

Анонимен

преди 1 година

Иска ви се вота да не мине, но Вселената си знае работата!

6

Анонимен

преди 1 година

Кирчо да изпрати предложение за съставяне на френски кабинет. :-)