21

Анонимен

преди 1 година

Идват ченгетата на Радев. Българските избиратели ги очакват тежки времена, да изживеят докрай, катарзиса от грешния си избор на Радев, ПП в коалиция с БСП. Радев видя че губят и затова се дистанцира, за да не повреди имиджа си

20

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 17 Докато цяла година метежниците се напъваха да свалят Гешев , си свалиха правителството.

19

Я па я..!

преди 1 година

Че то Радев си е плашило.

18

Анонимен

преди 1 година

По делата им ще ги познаете! Радев отлично показва с поведението си кого и какво подкрепя. У нас подкрепя Русия, в Чехия застава на позицията на Нато. Първо подкрепи ПП, но като видя, че волята за дълбоки промени на К. Петков засягат статуквото и задкулисието, излезе с публично обвинение. Е какъв да е Радев, ако не част от олигархичните интереси?!

17

Анонимен

преди 1 година

До номер 16:Стига с тези теории на конспирациите.Това твоето се нарича клевета и по принцип за клевета може и да те осъдят.Твърденията са ти безпочвени и със същия успех може да твърдиш,че Радев е извънземно.

16

Анонимен

преди 1 година

"Според Петър Карабоев умението да се води дебат в българският парламент беше унищожено. Българите показаха ясно миналата година - 3 пъти, че не искат управлението на ГЕРБ и ДПС.Въобще не могат да дебатират.Дебат с показване на средни пръсти ,използване на нецензурни думи и клевети не става.За да работят и да си заслужат заплатите трябва пpocтаците да бъдат изгонени от парламента.Плаща им се да правят закони,а не театър.Кои закони приеха?Никави.Само се джафкат и не работят.

15

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам Петков, но също така не харесвам и Бойко, който е неговата алтернатива. И на този фон Радев хубав-лош изглежда най адекватно.

14

Анонимен

преди 1 година

Според мен Радев все още крепи главният прокурор на власт, за да пази гърба на олигархията и да не позволи на новото правителство да повдигне обвинения и води разследване срещу престъпленията в управлението на Герб ! Докато не бъде сменен Гешев, мутрите ще са на свобода. Петков се бори чрез КПКОМПИ това да стане и затова мафията се обедини срещу него. Толкова е очевадно! Победа за Кирил Петков и ПП!

13

Анонимен

преди 1 година

Радев е долен путински агент под прикритие. Той иска да си останем в тяхната орбита и да им слогуваме до живот !

12

анономен

преди 1 година

Тоз ГЕРБ бре- голям страх да не вземат властта. какво ще се случи? Нищо. Просто ше оправят държавата

11

истината

преди 1 година

Всички се пашат от Деса Радева.Първо успя да го подчини и разведа.Втоо,като бивша секретарка на Слафчо му наложи да се съобразява с него.Та тъй.Имаме смел мишок за президент и властна мадама да нега.

10

Зозо

преди 1 година

Нема лабаво. Довечера Кирю, Асан и Корни дърпат коня. Рундю ги докара на власт, той ще ги свали :)))))))))))))))))) Най-важното е, че БСП повече никога няма да видят власт.

9

Къде?

преди 1 година

В българскиЯ парламент.

8

Анонимен

преди 1 година

Народът е този, който трябва да го е страх от президента Радев. Той е виновен за всичко, което се случва в България през последните две години. Довлече некомпетентност, разделение, омраза, съмнение, бедност в тези смутни, за целия свят времена. Сега имахме нужда от силни политици, а не от "промяна"

7

Анонимен

преди 1 година

герб ще вземат много на изборите щото тия не смениха беьовете . Много хора не гласуват и герб лесно си купуват избиратели с хранилки . Купуват ги с безнаказаност . Ако дойде някой на власт трябва да смени всички ченгета ,прокурори ,съдебни охрани ,следователи и тн . Тия не го направиха и сега ще страдат . Всички тия са на герб. Няма смисъл да ги държат . Ще работят против новата власт и ще гласуват за герб.

6

Анонимен

преди 1 година

Това са внушения, които не почиват на истината.

5

Анонимен

преди 1 година

Плаши Радев гаргите.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз не се плаша от Президента Радев! Уважавам го!

3

Варна ОРИГИНАЛ

преди 1 година

Аз съм човек, няма за какво да се плашите от мен!

2

Българска история

преди 1 година

Преди векове, имало е България в континента Азия!Става въпрос за тази България, която е била на царица Катерина, докато тя е била царица, сред българското племе е нямало бедни българи!Всички са били богати!Същото се отнася и за Волжка България, но там е имало друг владетел!Всички българи са били богати са си живеели чудесен живот !