88

Тото

преди 1 година

До114:Големият ти политик без комунистическата власт и ссср, щеше копа картофи на село. Същият бутна правителството на СДС , докара Беров и Жан Виденов, за да могат другарите от държавна сигурност да ошушкат България. Не че и Фил Димитров беше стока, но друга тема е това.П.с. Пък "Фашизмът" му, е пълна тъпотия, набедена за антикомунистическа.

87

Сашо от Варна

преди 1 година

От къде накъде дават трибуна на улична ромка (погледнете я на какво прилича) И защо не каже баща и какви ги забърка и чия маша беше той!?

86

Анонимен

преди 1 година

До Тото Беше голям политик, за разлика от руските слуги, които освен да слушат шефовете си в Кремъл, нямат акъл за две стотинки и постоянно рушат българската държавност по поръчка.

85

Анонимен

преди 1 година

Това писмо ясно и точо показва картината на политическите зависимости в България.

84

Тото

преди 1 година

Желю жабата, комунистическия мухъл от БАН, бил голуем политик и риволюционер..ахахахахах

83

Анонимен

преди 1 година

Присъствието на Радев и обкръжение е най-вредното явление за България напоследък!

82

Случаен минувач

преди 1 година

Подкрепяла правителството на Промяната... Чакай бе, кого подкрепяш? Един kypвар и един пасивен гей... Както и да е, но всеки човек, сляп да е, вижда, че изхарчиха хазната. Тези пари не са ваши! А и заеми вземат. Кой ще ги връща тези пари? Щом претендира да е интелигентна жена, защо не се замисли малко? Тя не влиза ли в магазин, да види какво става с цените?

81

Чиба ма,

преди 1 година

тетка Маро.

80

Край

преди 1 година

Жельо беше Честен човек. Правеше нещата според разбиранията си и обичаше България.Да ти каже Станке доста се съмнявам, че би подкрепил Харвардския търчи-лъжи.

79

Случаен минувач

преди 1 година

Баща й беше слаб и дори смешен президент. Тя защо въобще се занимава с политика? Да си гледа семейството (сега направих справка в Гугъл, имала 2 деца), кухнята, работата. Да, има право на мнение, но няма смисъл и тя да се обажда публично! Относно Радев - да, неприятен тип е, не съм гласувал за него, но не е чак толкова черен, колкото тя иска да го изкара. Все пак е натовски генерал. За Македония - зае твърда позиция. Наясно е с историята ни, за разлика от Киро.

78

Анонимен

преди 1 година

Ж.Желев пръв призна Македония, което не го прави по-различен от големия комунист Г.Димитров. Ако баща й не беше направил това, сега ситуацията щеше да е коренно различна и нямаше да имаме тези проблеми. Та, Станке, баща ти чий интереси защитаваше?

77

Асенова

преди 1 година

Това недорузамение за какво му се дава гласност по медийте....ясно е защо..медийте както и ръководството на държавите е толкова демократично колкото беше и през Социализма

76

Анонимен

преди 1 година

Има много неприятна външност !

75

Анонимен

преди 1 година

Браво!Това е самата истина за "нашия президент"!

74

Да

преди 1 година

Браво. На всичко е ясно,че Радев бе избран за президент на България след одобрението на Путин,сега като зависим е една обикновена маша......срамно е такъв индивидрда ни управлява. Аз лично гласувах за него за да не е чучелото на Тиквата...но това не е нормален избор. Избор между пълномощници на крадци и Путин не е нормален.

73

Петров

преди 1 година

Тази *** как така нищо не каза за гей - ценностите и рома лайв метърс, нали така е по американски. Кюлчетата в чекмеджето и те ли са американски ценности.

72

86-ти

преди 1 година

А селяндуринът от Славяново КОЙ е бе, "демократе"?! Че той е фанатик - комунист! И не се ли мъчи със зъби и нокти да хвърли Блъгария в ръцете на кремълския злодей и масов убиец, и да ни парти в Евразия?! Не се ли мъчи със зъби и нокти да свали правителството на Кирил Петков, знаеш защо, нали? Я грабвай едно шише "Веро" и бягай да му измиеш физиономията от кръвта на Магнитски, с която кремълското чудовище го опръска, когато го прегръщаше! Коварен и двуличен измамник! Поздрави от DW!

71

Анонимен

преди 1 година

Гледам я тая и неминуемо се питам как някои хора цял живот работят по разни американски фондации-демек нямат нито ден положен народополезен труд, но не спират да ни насаждат някакви несъществуващи американски ценности с назидателен, безпрекусловен тон. А, да...и срама нямат.

70

Анонимен

преди 1 година

Ся ли се сетихте, като вече не ви изнася, до оня ден беше приемлив. Лицемерие е в топ 3 на западните "ценности"!

69

Петров

преди 1 година

ЖелЮ от село Веселиново американите ни го инсталираха за президент щото освен от доене на овце от друго не разбираше. Беше завършил маркс-ленинска философия сиреч нищо.