103

Родолюбец

преди 1 година

Тук нямаме "различия" с т. нар. Северна Македония !?!? ЕДИН НАРОД/разделен насилствено от Великите Сили/ В ДВЕ ДЪРЖАВИ !МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!ЩЕ ПРЕБЪДЕ!

102

Българка

преди 1 година

На Румен Радев изведнъж му хареса френското предложение,Бойко Борисов не ме учудва той е продажник,Кирчо също.САМО "ВЪЗРАЖДАНЕ",и ако ВЪЗРАЖДАНЕ спечели,то знайте, че сами сте си ВИНОВНИ

101

БПФ

преди 1 година

Докога ще ни натискат само нас, държава член на ЕС, но не и скопските наглеци ???

100

Реалист

преди 1 година

"Призовава България...." !? Ние ли кандидатстваме за Европа !? Май още не сме влезли в ЕС !? Това е откровена атака срещу България. Нищо добро не ни очаква вбъдеще... България е като донор на органи... Искат да ни изкарат единия бъбрек, без да ни питат, за да живее РСМ... Кофти... След 20-30 години нищо чудно да имаме и северомакедонска партия в парламента....

99

Никой

преди 1 година

Няма ЕС докато тия маке.а не си сменят историята както Българите казват

98

Анонимен

преди 1 година

До 98 А призив към Македония има ли?))))))) Има, помпат им самочувствието с приказки, че са готови за членство.

97

Анонимен

преди 1 година

Добре де ,като са толкова на зор да приематСърбия, Черна гора, Албания, Босна, Косовос последните две даже не са започнали преговори, въпреки, че Ние нямаме против, а с първите две 11 години преговарят и скоро преговорите няма да свършат!Македония, та Македония, е не може.ВЕТО.

96

Венелин

преди 1 година

Киро ще клекне, ако остане.

95

Анонимен

преди 1 година

Няко да обесни в Европа , че България граничи със собствен народ и , че роднините ни са и в Сърбия и Турция и Румъния и Гърция и Македония.

94

Анонимен

преди 1 година

Е да, хубавите работи бавно стават. След 15-20 години и ние ще разберем с матета. Ние бърза работа нямаме

93

Анонимен

преди 1 година

А призив към Македония има ли?

92

балък

преди 1 година

Няма ли някой да обясни на европейските бюрократи, че днешна Македония е Куберова България, а след освобождението е отцепена от нас от същите тези европейци!

91

Анонимен

преди 1 година

Няма ли, поне веднъж, ЕС да призове РСМ, да изпълни критериите от Копенхаген, условието за добросъседство, да спре езика на омразата, да спазва човешките права и да не краде чужда история? Не България, С Македония иска да влезе в ЕС

90

УЛОВКАТА?

преди 1 година

Чудя се защо ЕС като иска толкова Македония, НЕ НАТИСКА МАКЕДОНЦИТЕ, А НАТИСКА ЯКОНСАМО НАС? Къде е УЛОВКАТА?

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 /// Древните гърци ги смятат за нещо. А, тия, днешните гърчоля, са изгоненото племе от Северна Африка, които нямат нищо общо с древните гърци.

88

Българин

преди 1 година

ДГД на Путляр, ДГД на Бидончо ДГД и на Западна Европа! Трябва да има Велика България, иначе света няма да съществува. Видяхме ви всички идеоти се провалихте брутално, докато България е давала давала давала на света само благини. Наиграхте ли се вече, некадърници?

87

Анонимен

преди 1 година

Британците излизат 7 години от ЕС и още не са приключили процеса съвсем..как щяла точно да излезе България, че не става ясно ? Стоейки зад клавиатурите?

86

юлиян

преди 1 година

Да натиснат не нас,а Македония.А то,какво се получава.Македония трябва да направи необходимите стъпки и реформи,а вместо това,единствено напада България за справедливия отказ да вдигне ветото.Какво направиха македонците за всичкото това време,само нападки и откровена вълна на българофобия.Само реват;Чакаме политическа воля,чакаме политическа воля.Къде са техните стъпки-не се виждат никакви такива.Само нагли заплахи.Няма да стане.Само с агресия и натиск, не.Не ни предавайте.Кратко и ясно-ВЕТО.

85

Европа

преди 1 година

Ако продължаваме да слушаме простот иите на Американците, Руснаците и платените им драскачи скоро Европа и най старата държава в нея няма да съществуват за кеф на Бай Дан и приятелчето му Путин

84

Анонимен

преди 1 година

Руски