48

Християна

преди 1 година

Не дай Боже наистина да управляват корумпирани лъже-демократи лъже-десни като Герб, които тайно са свързани с ДПС управлявани от турския диктатор-агресор Ердоган, които продадоха интересите на Бг народ на турския,затова във всяко бг село има джамия вместо църква, и по национална ТВ дават новини на турски и турски сериали в праймтайм, нито комунистите от ДС с които са свързани с руския диктатор Путин и КГБ напълнили дори ГДБОП т.к.пак ще заграбят милиардите от ЕС а на бг народ ще дават стотинки

47

Анонимен

преди 1 година

Наистина, недай си Боже, ГЕРБ да се върнат на власт! Много те моля, Господи, помогни ни!

46

ази

преди 1 година

Абсолютни се лян дури напредн към Канада

45

Анонимен

преди 1 година

Ако това е волята на народа тогава ще трябва да си трайкаш 4 години, защото ще са демократично избрано правителство. Ама съм сигурен, че пак ще лежат някакви пропадняци по цяло ден да стачкуват, които не са платени просто имат време и излишни пари да висят там по 24 часа в денонощието. По ще ми е интересно Бойко ако ви удари едно рамо тогава мафия ли ще е или какво. Асене нищо не направихте освен дългове. Един план за развитие не можете година и половина да вкарате в действие.

44

Анонимен

преди 1 година

Дай боже да се върнат ГЕРБ. Амин

43

Анонимен

преди 1 година

Стига с пенсии бе, а заплатите КОГА?

42

Ха ха

преди 1 година

Ако се върнат ,май България ще ви е тясна,та затова се напъвате да не изпуснете властта! А ,че докарахте народа до мизерия и глад,това не го виждате или не е важно!

41

Анонимен

преди 1 година

Василев, кога беше част от ГЕРБ не ревеше.

40

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже ГЕРБ да се върне да управлява и да оправи тая какафония в която пппп хвърлиха държавата!

39

Ццц

преди 1 година

Пп направи така че дори ДПС стана за предпочитане ,ПП унищожават държавата.

38

Анонимен

преди 1 година

Кокорестият трябва да бъде обесен публично на първият срещнат стълб и след него и простото Киро.

37

Шофьор

преди 1 година

Махайте се,бе,некадърници ! Стига сте се изкарвали по нормални отколкото другите - дай, Боже да си вървите и повече никога да не се докопвате до властта !!! Не ставате !!!

36

Анонимен

преди 1 година

А дано ГЕРБ си дойдат на власт!!! Сигурно е,че те "УСТОЙЧИВО" няма да допуснат това галопиране на цените нагоре!! Пенсиите винаги са се увеличавали с % заложен в бюджета!! Сигурно е,че ще им е трудно да излезем от блатото,в което ни натикахте само за една година!!-НО ЩЕ СЕ СПРАВЯТ!! СИГУРНИ СМЕ И ЩЕ СИ ОТДЪХНЕМ!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Не дай Боже вие да останете! Ненадминати сте в краденето. Още 3г и 5 месеца ако останете тук няма една тухла да има. Стара Планина ще продадете. Два камъка един върху друг няма да останат след вас! Като скакалци сте мaй-кa му стара! Отдето минете само разруха! Дето не сте пипнали там не се е съсипало!

34

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е крадлива и антисоциална партия с един стиснат за народа вожд!

33

Анонимен

преди 1 година

Ооо,да предпочитам герб да се върнат,защото дизела беше 2лева и плащах ток 190лв.,а не като сега ток 560лв.и дизел и бензин почти 4лв.Само *** може да подкрепя това правителство!!!!!!

32

Еххх

преди 1 година

Харвадските крадци нямат равни по крадене ,обикновени мошеници.

31

Анонимен

преди 1 година

Само дано ви свалят и да не останете, че сами сте такава напаст дето и ГОСПОД не може да сътвори! Всевишния и той да искаше не можеше такава мизерия толкова бързо да създаде каквато вие направихте. Съсипвате държавата със скорост многократно по-висока от тази на светлината, такова чудо като вас е свръхестествено. Скоростта с която унищожавате Българина е невъзможна според законите на физиката, но вие намерихте начин! 78 долара за барел Уралски петрол (дето ползваме) бензина по цените на БРЕНТ!

30

Анонимен

преди 1 година

Споко, Гешев ще ви прати на всичките отбор юнаци по една честитка с обратна разписка по Еконт.

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя започва да изпада в истерия нищо чудно в деня на вота да получи и инфаркт.