151

Анонимен

преди 1 година

До до дребнобританеца Русофилите имат покъртително малко познания за каквото и да било.

150

Анонимен

преди 1 година

Най безумното оръжие измислено от човека е ядреното защото ще унищожи всички човеци заедно за един миг

149

Анонимен

преди 1 година

Върнете мира! Еййй, *** спирайте войната и конфликтите и подмолните интриги и русофобията, защото ще ви използват за пушечно месо така, както използваха украинците за пушечно месо, Русия не е враг на Европа, а мира е по-важен от всичко!

148

Руснаците мачкат

преди 1 година

Ако Русия немаше сериозно въоръжение щяха да я нападнат и да я разпердушинат. Щяха да и вземат ресурсите и най-ценното населението. Ама не стана това, няма и да стане. Сега се мъчат да я дестабилизират, а тя става по силна. "Силите на здържане" верно задържат врага и го карат да си слага памперси. Русия мачка стремително напред, а всички други отиват в клоъкатъ

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 194 Константин Новоселов, който е постигнал всичките си открития на Запад и е горд носител на няколко ГРАНТА на Европейския съвет по ризърч. Знам, че тази дума особено ви харесва, затова я споменавам. :)))))

146

русофил

преди 1 година

Проблема е по-голям няма как герания да има такова защото само 4-те постоянни члена на ООН имат такова и такава е клаузата от 45-та насам.Второ ако германия има и Япония трябва да им но същото ще поискат Корея после и Северна после и Иран и тн.Ако немските *** не бъдат избити и държавата им затрита Светът загива.

145

Анонимен

преди 1 година

Според мен всички ядрени оръжия трябва да бъдат унищожени и и да няма ядрени държави в бъдещето ни и да се приключи вече с тези заплахи

144

до дребнобританеца

преди 1 година

"Великобритания има самостоятелно ядрено оръжие!" ----- Много ли ти съ иска??? Уви, йок у дребнобританците "собствено ядрено оръжие"!!!! -))))))) Всички кодове за изстрелването на 64 ракети (4 подводници с по 16 ракети) ТрайдънтII са у американците! Айде, сега бегай да сърбаш попарката си! -)))))))))

143

Анонимен

преди 1 година

201 помогнаха на Турция да завладее половин Кипър от Гърция..

142

русофил

преди 1 година

германците са *** народ без технологична способност за такова нещо освен това те нямат носители нито атомни подводници нито самолетоносачи.германия колкото и да ви я представят за силна е един *** оскотел народ сбирщайн от полски *** и турски потурнаци нямат технология клечка за зъб да издялат.

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 198 "и поляците са руснаци по произход" Хахахахаа. Когато Поляците са били Кралство пРосия е била бллатни територии от диваци плащащи данък на Златната орда.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193 Не, не е. Изобретение е нещо с отражение в техническия свят.

139

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПолша е била руска територия до края на ПСВ и поляците са руснаци по произход и са били православни християни даже , Варшава също е руски град, след това се откъсват от Русия по време на комунистическия хаос, а църквите им са били взривявани и ги превръщат с насилие от православни християни в католици! Преди това, няма такава държава Полша, а Русия и Мария Кюри е рускиня, родила се в русия и завършила руски университет в руския град Варшава, днешната столица на Полша!

138

Анонимен

преди 1 година

Германия няма плутонии затова те всъщност нищо нямат нямат капацитета за бойни глави

137

Винокуров

преди 1 година

До Анонимен Кюри е полякиня, но НЕ е рускиня, нали?

136

Анонимен

преди 1 година

183 Роден е на 23 август 1974 г. в Нижни Тагил, Свредловска област, РСФСР, СССР. Завършва Московския физико-технически институт през 1997 г. със специализация наноелектроника.Носител е на Нобелова награда за физика за 2010 г. заедно с Андре Гейм за откриването на графена, с която става най-младия жив носител на Нобелова награда за всички области. Хайде кажи кой е ? Нали много знаеш?

135

Анонимен

преди 1 година

Германците пак са се размечтали не стига дето ги биха два пъти и ядрени оръжия искат.Аз съм казал ще го кажа и пак не се ли разруши германия а немците избити не им ли се забрани езика и културата им поругана мир в Европане ще има.Немските диваци са за тотално изтребление

134

Чупикурова

преди 1 година

Дмитрий Менделеев не е бил сесереняк, а царски служител, имал е на разположение богата материална база и е успял да създаде таблицата на химическите елементи. След като Сталин унищожава цвета на нацията настъпва масово изпростяване в Русия.

133

Великобритания

преди 1 година

Има самостоятелно ядрено оръжие!

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181 Менделеевата таблица не е "изобретение", а система за организиране на вече известни неща. Трагедия сте.