11

Анонимен

преди 1 година

Абе хич на никой не му трябва ядрено оръжие!!!Стигне ли се дотам, край с целия свят!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Франция е ядрена сила и разполага с достатъчно ракети, подводници и дори истински атомен самолетоносач с които да гарантира сигурността на Европа.

9

Анонимен

преди 1 година

Прословутия чл. 5 за колективна защита, противно на това, което е общоразпространено не гласи, че ако една страна е нападната, другите автоматично влизат във война с нападателя. Той гласи, че другите страни трябва да се намесят и да решат какви мерки да предприемат срещу страната агресор. Какви ще са мерките вече е отделен въпрос - може да изразят дълбока загриженост.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоест признаха си вече еврозелките,без Америка сме руска плячка.Америка това ви го обяснява 77 години,но трябваше Русия да ви покаже колко сте слаби,за да подвиете опашка.Да,Америка е единственият стожер на запада-вече.Какъв ЕС,каква федеративна Европа,каква Франция и Германия...

7

g.venov

преди 1 година

До Таня ти серизно ли ,я си гледай тенджерите най-добре.а кажи тогава кой дава на САЩ ядрено гориво,петрол,благородни газове и други благинки

6

Анонимен

преди 1 година

И с какво ще го изградите тоя ядрен потенциал? А как ще си го разделите? Ще се изтрепете един друг. Вместо да мислят как да оправят нещата те още се заиграват. *** да минат руснаците и китайците през Европа и да се кротне всичко. А оня остров с короната да е на дъното на океана. От там идва всичкото зло на планетата.

5

Другарят Путин

преди 1 година

Че тя Европа има ядрен арсенал - руският! Аз ви пазя от САЩ и Китай! Ако не съм аз, кой ще ви защити от тях?!

4

Таня

преди 1 година

Главния противник на САЩ отдавна е Китай. Русия не е никакъв икономически фактор и нямат интерес към тях. То и затова руснака започна да шава докато му минава номера.

3

Анонимен

преди 1 година

Европа не се нуждае от никакъв ядрен арсенал. Стигне ли се до размяна на ядрени удари, Русия ще бъде изличена от САЩ безусловно.

2

Георги

преди 1 година

САЩ си гледат интереса. Не знам защо се приема за даденост, че трябва да пазят целия свят. Отговорност на САЩ е единствено тяхната собствена сигурност и те в това отношение са безупречни.

1

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Нали Европа е в НАТО? Що за шизофрения е това?