25

Киро,умнико,

преди 1 година

...къде са 9 000 000 000 дето ги изтегли като заем???Дори и внуците на внуците ни ще ги връщат.Махай се!!!

24

опетков

преди 1 година

До дедото Вярно, че е провал, но зависи за кого. ДПС беше овладяна от ДС, за да не може СДС да вземе власта при първите уж "демократични" избори. Комунистическият конституционен съд, изцяло от хора на БКП реши, че ДПС си е законна партия.

23

Резюме

преди 1 година

До опетков "ПП се самосвалиха поради некадърност да управляват." Ц. Нямаше никакви проблеми с "кадърността" им когато Радев ги пробутваше и всички се движеха по зададения от шефовете на Радев план, нищо, че още декември се питаше за едни милиарди. Едва когато Кирето се обърна срещу Радев, едва тогава започна да им става "проблем" и се сетиха от ИТН да се тръшкат за същите "милиарди". Затова сега имаме уникалната ситуация Радев, ГЕРБ и ДПС да пеят в един хор.

22

Анонимен

преди 1 година

Агите очевидно много са изгладняли или се опасяват, че двамата харвардци ако са американски маши могат да им стъжнят живота. Иначе Карадайъ няма да подскача и да се държи толкова грубо с тях.

21

опетков

преди 1 година

До Резюме ПП се самосвалиха поради некадърност да управляват. Надменност, чувство за безпогрешност и обикновена простотия и глупост. Не напразно пишман шефчето им е "простоКиро". Просто си е момчето, отвсякъде.

20

Анонимен

преди 1 година

Ти кой беше бе турско *** .Твоята етническа партия освен да прибира пари на изборите и да лъже българските турци какво е направила? Построихте си дворци, крадохте и лъгахте. Какво искаш повече *** нещастен. Дано се намери кой да те убие.

19

anonim

преди 1 година

А зелките както ги назоваваш, защо се продават. Не е защото мислят за своите избиратели

18

Анонимен

преди 1 година

Вие пък с вашите кадри и с шефове от бивша терористична клетка 30 години ни ограбвате и затривате

17

Анонимен

преди 1 година

Карадъи искам пак да ми каже коя му е родината-майка - други мнения от него не искам.>>>>Карадайъ е РОДЕН в България и е прекарал целият си съзнателен живот в България!! А НА РАДЕВ КОЯ Е РОДИНАТА МУ И ТВОЯТА?

16

Исторически преглед

преди 1 година

До 14 "ПП са толкова нелицеприятни, че ДПС вече ми изглеждат приемливи."Русофилите са готови да се сдушат и с дявола, ако трябва да премахнат някого, който пречи на плановете на руските им господари,а от всичко най-обичат да се сдушават с турските си "партньори", с които от 140 години си делят сферите на влияние в България.Най-обичат, защото изпитват перверзно удоволствие да ни се пишат "освободители", докато се договарят да унижават и унищожават България точно с тези,от които са ни "освободили"

15

Анонимен

преди 1 година

Резултата от фиаското на Киро и Кокор е че ще гласувам за Копейник. Толкова нахални момчета не съм виждал, отвратих се от западните ценности или по точно тяхната липса! Не може да пазаруваш депутати все едно са зелки ... това е унизително за хората които са отишли да гласуват.

14

Резюме

преди 1 година

Руско-турската мафия (ИТН, ДПС, Възраждане) се обедини с мутромафията (ГЕРБ), за да свалят ПП.

13

Анонимен

преди 1 година

ПП са толкова нелицеприятни, че ДПС вече ми изглеждат приемливи. Ако някой ми го беше казал преди една година, щях да му кажа че е ЛУД!

12

Анонимен

преди 1 година

немотия по-добре от био лаборатории и войни и 3 пола

11

Анти българи

преди 1 година

не разбрсхте ли, че тези мафиоти, защото схемите им секнаха!!! И вие сега крепостни селяни сте на тяхна страна и за това 30 години немотия и прочие

10

Анонимен

преди 1 година

сега ще бутнат дпсето , турците ще се нахъсат и до 10-15 години наймнгоо ще се осъществи референдум като в Крим и се отцепват,или направо ще вземат цялата власт, с оглед демографията и софийските пергели айти

9

Асан

преди 1 година

Да идва ББ - Бандита Буда :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Имаше и още един , дето викаше за хубавия ден за българската демокрация . Сега е зачукан в девета глуха. Дай Боже и тоя скоро до го последва ...

7

Мустафа Бир Фишек

преди 1 година

Някой да ми посочи едно добро нещо, което този партия депс е донесла на България!

6

Б Б

преди 1 година

Този ритач как се уреди с апартамент и къща в софия, че и с къщи за гости?