14

а дано

преди 1 година

ама надали,както винаги българите пак ще се измъкнат сухи от водата,нищо не може да ги засегне,само от ден на ден все по-богати и по-богати,от нищо не ги е страх,затова сега си играят на избори да се развличат малко,че им доскучава,то всеки ден да трупаш милиарди омръзва,не е лесно да не знаеш какво да си правиш парите

13

Ножаре

преди 1 година

Каква еврозона бе бате? Вие болни ли сте?Къде са ни еврозаплатите и европейските пенсии? За да говорим за еврозона??? Само цените ни са европейски

12

Анонимен

преди 1 година

"Некомпенсирането на енергийните цени ще доведе до инфлационен шок." Момче, ти трябва да живееш през социализма, ама сега не е и трябва да си го разбрал.

11

Анонимен

преди 1 година

До Щерьо Ножаров- бизнес, инфлация, цени, макроикономическа политика, еврозона, национален бюджет, ток, газ, електроенергийна система, закони, строителство..Евала ти от всичко разбираш. Вземи кажи нещо за бръснати травестити за да затвориш кръга

10

БСК

преди 1 година

БСК, трябва доста да са закъсали , за да взимат такива като Ножарев, който очевидно е дървен философ.- Ние нямаме управление на основни макроикономически елементи

9

Анонимен

преди 1 година

Този икономически съветник май не е разбрал , че живеем в капитализъм . Аман от пишман специалисти

8

Кръстьо

преди 1 година

Ножаров, ти трябва да си много осведомен, за да можеш да кажеш нещо. Трябва да има предвидимост на цените на тока и газа. Ама то така всеки знае. Откъде се намери такъв гений????

7

Кики

преди 1 година

Ръст има във всеки сектор.От продажби на нови автомобили до туристическите пътувания за летните отпуски.Мога да посоча още и още доказателства.А че тук мрънкането е спорт то е ясно.

6

SS

преди 1 година

Заявете се с трайна храна,лекарства,гориво,не харчете за глупости и се ВЪОРЪЖАВАЙТЕ кой с каквото може !

5

Анонимен

преди 1 година

Господа вие знаете ли за какъв тормоз става на въпрос по предприятията ????То е инфлация то е ад!!!!!!От години ме принуждават да работя съботите какво като се плащат??Аз искам да почивам те ме пускат?До кога ще е така/.???????? РЗЙ НЯМАТ ЛИ СИ РАБОТА И ТЕ?мИ НЕ МЕ ПУСКАТ ОТПУСКА ДОРИ ЕДИН ДЕН??Налагаше ми се да ходя на преглед не ме пускаха,трябваше да носЯ талон и да се разрева ЗА да ме пусне един цял ден!Много моля РЗЙ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!ИКОНОМИКАТА НЯМА ДА ИЗБЯГА ,РАЗПОСТРАНЕТЕ !

4

Все тая

преди 1 година

Последно като проверих все още живеехме в капитализъм, било то псевдо в БГ, з какви са тия помощи от държавата за които всички ревът. Като не можеш да ти излезе сметката, фалираш и толкова. Нормално нещо на свободния пазар, какви са тези заплахи. Не може като сме на свръх печалба да викаме свободен пазар и ниски данъци, а като стане трудно да искаме помощи от държавата, социалистически.

3

SS

преди 1 година

Чака ни и тежка зима !

2

Анонимен

преди 1 година

Е нали крушовица ни убеждаваше днес, че сме били една от първите държави по икономически показатели. При Борисов растежа бил - 1.5,а пък при тях бил +4,5.... Да но при Борисов нямаше, не шокова, а инфлация въобще!

1

Хайдееее

преди 1 година

И Ножаров извади ятагана.