9

ИЯ

преди 1 година

БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО В РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯПри среща на македонския президент Киро Глигоров с преставители на македонски дружества в САЩ , на въпроса им, защо македонското превителство не признава съществуването на българско малцинство в Македония, той отговаря: Ако признаем съществуването на българско малцинство в Македония, тогава кое е мнозинството?

8

Yvorix

преди 1 година

Странни оценки:"... за работа в институциите в РСМ, тъй като в самия формуляр има графа за националност."- Че жителите на Македония нали са македонска нация или го объркахме с етнос?Или пък да ги денацифицирали, в сомен от окупацията, по Путиндки, а после турците нас (съвместно с макета) и пак ще има решение."Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание"Така че внимавайте какво искате и замисляте другиму, за да не ви се случи на вас!

7

Yvorix

преди 1 година

А кога в българските учебници и в българските служби и администрации ще се направят същите ревизии за:"обидни и фалшиви твърдения в учебниците, с езика на омразата, отварянето на архивите на тайните служби и полицията в РСМ, реабилитацията на жертвите на комунистическия режим"?

6

Иван

преди 1 година

Има нещо смущаващо в събитията тези дни в София - като че ли нарочно се организират тези протести, битки и хаос в парламента. А нали уж там щеше да се разглежда френскя документ? Да не кажат управляващите: ето, вие се занивахте с протести, времето изтече и България е изправена до стената, приемаме документа и точка по въпроса. Приготвя се нещо с въпроса за Македония, и понеже всичко досега се правеше в мъгла и и потайно, няма да се учудя.

5

Мда

преди 1 година

Най-после едно разумно предложение !

4

таратанец

преди 1 година

А бе не е зле ,ама хич даже,да се прочете договора подписан от Фердинанд със Сърбия и Гърция за разделянето на Македония в навечерието на Балканската война!Ама *** не чете,той само иска!

3

на 3 морета и 5 океа

преди 1 година

България загива от тоталната простотия на българите!!!

2

Беко

преди 1 година

Ако Скопие не подпише двустранния протокол, няма какво да се сърдим на нас, топката ще бъде в тях - кратко и ясно!

1

Анонимен

преди 1 година

Пипнете Македония, изгаряте