21

Анонимен

преди 1 година

Възпитателките не пречат на децата да се катерят и правят каквито и да е опасни неща защото сигурно си мислят че после водиме го при сестрата и не е наша отговорност... И това е освен че не им пука грам .... Ем да си знаят да си гледат децата по отговорно че глей кво стана ... Много заспали гугутки са по цял ден ги гледам за съжаление ... *** не знам може би се изветрява от такъв тип дейност то по цял ден се крясъци,миризми и т.м някоя възпитателка да каже

20

Анонимен

преди 1 година

Абе нали сутринта даваха бащата по ТВ. Оказа се, че след детската го е завел в градинка с катерушки и то си е играело и там известно време с пълна енергия и настроение. Т.е. нищо му е нямало на детето, ама наистина в днешно време 1 *** да има детето и се почват доктори, хапчета, спрейчета, паника....

19

Анонимен

преди 1 година

Колко деца е гледала жената , не е лесно , разбира се трябва много внимание .

18

седящия бик

преди 1 година

Премахнете безумната неолиберална система в България. Ако искате нещо да се случи добро у нас махнете този балон с въздух. В противен случай всички ще свършим по - зле от бездомни кучета.

17

Анонимен

преди 1 година

Директор съм на детска ясла. Обяснения не знам, не съм видяла -не приемам. Днес ще обсъдим с персонала този и другия инцидент с малкото бито дете. Преди месец, минавайки покрай двора на детската градина, видях племенницата си да лакира с лак за нокти други деца в беседката, а 3 госпожи си говореха и се смееха настрани от децата. Казах на брат ми и на снахата да проверяват какво носи сутрин детето в ДГ и да говорят с учителките да внимават, та нали работят по 6 часа и вземат добри заплати.

16

Анонимен

преди 1 година

Детската градина е абсолютно противорстествена институция. От детската градина имам само лоши спомени. Бях като затворено животно. Пребивавах там само телом и само чаках петък, когато вуйча ми ме взимаше още на обяд и ме караше при баба и дядо на село.

15

aZ-ът

преди 1 година

По скоро единствената критика е, че не са уведомени родителите. Дори и да малка рана е редно да знаят, това според мен е породило драмата.

14

Ей

преди 1 година

4-годишно дете не може да се качи на дърво.

13

Анонимен

преди 1 година

Детето направо е почти заклано. Одраскало се малко и го водим да го шият . Сдухани родители. Моята дъщеря като падне и се одраска също има кръв по дрехите. Да я водя да я шият ли ? Друг е въпроса че не са казали на родителите.

12

Обяснения

преди 1 година

Какво точно става, ще разберем, кой финансира репортажите. Родители, които нямат време да си гледат децата, после имат време да обиколят всички институции, адвокати, телевизии.

11

rm

преди 1 година

monkey see, monkey do - Казали и, че си ударило детето главата, мед. сестрата гледа главата. Кръв по тялото - ама не сте ми казали, че там се е ударила.Разбира се, че ще огледаш цялото дете, а не само главата му! Това е стандартна и нормална практика при подобна ситуация!

10

Анонимен

преди 1 година

На всичкото отгоре искат да правят посещението на детска градина задължително!!!! Позор!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че лелките само припомнят правилата без реално да следят кой какво прави. Съд за директорката!

8

Алеко

преди 1 година

"...Родители на деца в градината изразиха подкрепа към ръководството и учителите..."Дано децата на тези родители имат късмет в живота. Явно това ще е единственото, което ще ги предпазва от инциденти.

7

Анонимен

преди 1 година

Е, другарките и лелките, са длъжни да наблюдават децата постоянно. Верно чу нямат 100 очи, ама си е задължение.

6

Аз

преди 1 година

По тази логика родителите са толкова виновни, колкото и хората от детската градина. Защо не са забелязали, че детето има проблем и даже са го водили на детската площадка? Защото или няма проблем, или са безотговорни!

5

Анонимен

преди 1 година

До Стар Българин А на юг от гърба шевове нямаш ли?

4

Стар Българин

преди 1 година

Детето е живо и може да се каже, че нищо му няма Ние едно време на детската градина едно време какви щуротии сме правили, аз имам шевове на двете вежди :) И никой не обвиняваше "другарките" :) Ми деца са, трудно е да ги опазиш, но нищо фатално не е станало , за щастие :)

3

Ели

преди 1 година

Деца са, удрят се. В случая щом родителите не са забелязали, че има проблем още веднага значи става дума за нещо не особено значително.

2

Ожасен

преди 1 година

Ужас! Дете се е ожулило докато си играе и не е подаден сигнал до силите за бързо реагиране на нато, ес и сзо! Аз като бях дете всички бяхме очукани постоянно. Странно беше ако някой е без пресни белези или кървящи рани. Като се приберяхме очукани никой не изпадаше в паника и не търсеше виновни за "необезопасени плодни дръвчета". Камо ли да обвиняват учители и възпитатели дето гледат по 30бр диваци. Гранофорина беше в изобилие и вършеше чудеса.