8

Турските

преди 1 година

служби знаят по именно ВСЕКИ един терорист намерил си тихо местенце в Швеция и Финландия. И докато не бъде върнат в Турция за да си получи каквото е заслужил - НАТО когато цъфнат налъмите!

7

Анонимен

преди 1 година

Нека всички разберат що за лицемери и долни хора са турците и измислената им държава - Има Господ, затова стандартът им е един от най-ниските, въпреки че ако се управляваше правилно турция щеще да е богата държава

6

рибока

преди 1 година

Шеф на снимка се радва като малко дете на придобивките си.Все пак е постигнал през мандата си разширяване на организация,но комшу е сложил прът между спици и не ще да го вади.

5

Ястребител

преди 1 година

"...Кюрдската работническа партия (ПКК), смятана от Турция за терористична организация..." --- Малойуммната Йелкка, ПКК класифицирана като терористична организация не само от Турция, а и от всички страни в ЕС, включая и Швеция и Финландия!!!!!!!!!!! Капиш, пааткко неоноддана?!! Дииииба и джуррналистите ви буггарашккки дииииба!!

4

Ердоган си знае

преди 1 година

Ей тези турци са наистина патриоти, не като цига.... Доган. Инсталирана партия от Русия. Киро напред и нагоре. Взимай пример.

3

AUKUS

преди 1 година

А до колко време ще се разберат? До седмици? До месеци? До години? До десетилетия? Еми то нато вече се разпадна, няма за кога.

2

Алекс

преди 1 година

Ердоган подписва всичко,след като му се плати.Финландия и Швеция са богати държави.Ще се разберат.

1

Анонимен

преди 1 година

Когато Финландия и Швеция и убедят всички други да пуснат Турция в ЕС, Турция ще ги приветства в НАТО. Дали е така ще видим.