35

Тц,тц

преди 2 години

А защо е нямало "Марш за Русия"? Липсвали са кандидати?Или Русия не липсва на никого там?

34

Анонимен

преди 2 години

36-ти, ако отвориш картата и видиш къде е, много неща ще ти станат ясни. Не мисли, че на ЕС им трябва Грузия. Подобно на Украина, трябва им само територията, като част от НАТО да дразнят руснаците.

33

Алекс

преди 2 години

Тези защо искат ЕС,вместо Евразийския съюз с Русия и Беларус?Не знаят ли,че в Русия текат реки от мед и масло? Явно не гледат Първи канал на руската държавна телевизия.

32

Анонимен

преди 2 години

Снимката е като претрупана с декори сцена на театър с 20-тина актьори, а текстът ме убеждава, че над 120 000 грузинци излязли на шествие за пропадащата Еесовска Зона.

31

Striker

преди 2 години

Нормално, всеки рано или късно разбира, че по-хубаво от европейското семейство няма. Дори БГ Га=н;ьовците дето реват, че са за излизане от ЕС и НАТО пишат от комфорта на собствения си дом, пътуват и работят където си искат из ЕС, хаха! Ако им кажеш - айде в Мужикистан, нали искаш извън ЕС и подвиват опашка.

30

Анонимен

преди 2 години

Някой май е забравил какво му се случи през 2008-*** и как избяга един президент във ФАШингтон

29

Анонимен

преди 2 години

Грузия в ЕУ? Ми айде направо Азерите и Турция, но за да не се сърдят съседите - да добавим Сирия, Израел, Ливан. А както са казали по долу, направо и Австралия.

28

Дари

преди 2 години

Грузинците са умни хора!

27

Дякона

преди 2 години

Да подкрепим Грузия пред смотаните РСМ-янци !

26

Бай Фангал

преди 2 години

Искат да искарат Саакашвили от затвора и да спрат руския импорт през Грузия. Без Русия Грузия ще загине.

25

Анонимен

преди 2 години

До до 23/25 Зодия "мислещ".

24

Анонимен

преди 2 години

ЕС стана като Евровизията. Остава и Австралия да подаде документи за членство.

23

Анонимен

преди 2 години

Другите, които не са на митинга се предполага, че не искат. Те колко милиона са?

22

До 21

преди 2 години

Този нарича останалите изчадия и коментарът му си седи. Интересно...

21

Анонимен

преди 2 години

До До българин Видяхме вашия правещ "референдуми" какво направи - прегърна се с ДПС, ГЕРБ и Възраждане. Ясни сте на какви референдуми сте фенове - от руски тип с дулото на автомат опряно в гърба.

20

Анонимен

преди 2 години

Ами, има доста хора, които искат да живеят в демокрация.

19

българин

преди 2 години

ОГРОМЕН митинг , показващ ОГРОМНОТО желание на тези хора да влязат в Европа !!!! А тук имаме из-ро-ди , които искат да ни изкарат от там ?!!! НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!

18

Гост

преди 2 години

Дезинформацията от страна на русия и лъжите които се разпространяват не са свобода на словото. Хората които лъжат трябва да бъдат подвеждани под наказателна отговорност за това. А колкото до за и против ЕС - всеки е свободен да емигрира където иска. Факт е, че почти всички емигрират в посока запад и почти никой не емигрира в посока русия. Даже руснаците които у дома са де факто царе не се радват на царството си. Защо приятелката на Путин Кабаева е в Швейцария с децата му?

17

Гост

преди 2 години

Хората които пишат, че в ЕС има цензура просто не разполагат с данните а пишат по това как усещат/чувстват нещата. Истината е, че Русия има от порядъка на над 40 пъти повече запитвания към Гугъл за премахване на съдържание от Интернет в сравнение с Германия. А в ЕС в момента циркулира огромно количество руска дезинформация. Фактите са, че 2021ва година има 25 убити цивилни в Донбас и че за 8 години няма нито една жертва в рускоговорящите Херсон, Николаев, Днипро, Харков и т.н.

16

Илюзията

преди 2 години

Нямат си и на идея,какво ги чака в ЕС!!!!!!