135

Шепа павиани

преди 1 година

С червени ***! И никой нямаше да знае за сбирката на тези 4-5 шебека ако не беше Кошлуков ТВ, която отдели най-малко 40 Мин. На този AмбPинж!

134

Анонимен

преди 1 година

Давай с поздравите на Хитлер.Продължавай в същия дух и ше имаш 1 член от партията.Джабаски не е нацист,нарочно го прави за да злепостави България.За това има Луков Марш,същите хора откриха културен център в Битоля с име на доказан нацист и фашист.Всичко е за да злепостави България.Този иска само да покаже България в лоша светлина пред ЕС.И това в парламента на ЕС не беше нацистки поздрав,както и сега.Той просто така прави като Хитлер,случайно е.

133

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Като видя родолюбивия добре платен "патриотизъм" на Джамби и Ковачев измудрен от Божо и направо мед ми капе на сърцето. Само рицарят тамплиер ген. Ралчев ме кара да се чувствам повече горд като българин може би.

132

Анонимен

преди 1 година

Хората искат да им се плати за черешите поне колкото се плаща на измислените бежанци.

131

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА СИ ДРЕБНО, ХИЛАВО ЧОВЕЧЕ, ЧЕСТО ПЛЕШИВО И ОТХРАНЕНО ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИОЯ И ДС, ДА ИМАШ ПЛИТЪК УМ И ДА СИ УРЕДЕН В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА ИМАШ ДОСТА ИМОТИ И ПОНЕ ЕДНА ХУБАВА КЪЩА В БАНСКО ИЛИ ОКОЛНОСТИТЕ.

130

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Бре, бре оня *** Божидар Димитров толкова бели направи но най-голямата, дресира милиционерите чи били първи родолюбци..

129

Анонимен

преди 1 година

Смешно е да биеш едно малко разглезено детенце като Джамбаски.Аз не бих го ударил.Ако го ударя може да пострада.Не трябва да му се обърща внимание.Не виждате ли че са 10 - 20 човека.Скоро ще е съвсем сам.Нацизма и фашизма в България е умрял,не върши работа.

128

Анонимен

преди 1 година

ПАВИЯН ДЖАМБАЗКИ И АНДРЕЙ КЪЛВАЧЕВ - ДВЕ КОКОШКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ

127

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Виж ти, нацистът Ангел Джамбазки отхранен от комунистически ДС агент отишъл да пищи пред дома на Кирил Петков.

126

Анонимен

преди 1 година

Джабаски махни видеото ,че ти се подиграват.Събери поне 30 човека.

125

Анонимен

преди 1 година

ДЖАМБАЗКИ НАКРАЯ ЩЕ ИЗЯДЕ БОЯ

124

баба мара

преди 1 година

а моят мотив е аморалното поведение защото съм вярваща при такъв огроменскандал в държавите от където идва подават оставки без разправии тука набалканите такова чудо като чест и достоинство няма наглост до безкраи чакаметраншовете от ес и никаква оставка ето за какво сте гласували

123

Анонимен

преди 1 година

Тези твърдят, че и България е тяхна,но както виждам и един център за отпадъци в България или Македония не могат да имат.

122

Анонимен

преди 1 година

Джабаскинпротестира с всички роднини.Ако бях на негово място,нямаше да го снимам.Та те са 10-15 човека.Я Македония им се подиграват на ВМРО ,че са събрали 20-30 хиляди човека.На протеста на СДСМ срешу ВМРО имале над 200 хиляди човека.А те са по-малко от 2 милиона.Това с 10 братувчеди не помага.Аз на рождения ден събрах повече хора.

121

Анонимен

преди 1 година

Тази снимка говори много.Тя казва,нищо не върши работа.Останахме 10 човека.Джамбаски вземи инвестирай парите разумно.Изкупувай черешите в Кюстендил ,докарай "българи" от Македония.Хем ще помогнеш на "българите" от Македония,хем на "македонците" от България.В България черешите не може да се оберат заради липса на хора,които да искат да работят,а в Македония има висока безработица.Вместо с протести,работи и ще имаш хора.Започни с положителния пример.Омразата не върши работа.

120

Анонимен

преди 1 година

вемерео са най-безмислената организация с най-ненужните хора на света, бетер игнаждане.

119

Анонимен

преди 1 година

За да даваш нещо или не трябва първо да го притежаваш.Джамбаз-нацитата с два рейса електорат пишат "Не продавам Македония". Все едно някои наци-турци да напишат "Не давам Кърджали на България" или както в момента се случва в еврзийската ***: "Не давам Украйна". Като че ли са хванали Господ за брадата и могат да се разпореждат с нещо за което и хабер и право си нямат.

118

Смях

преди 1 година

Смях се от сърце, когато една съседка излезе и ги насоли тия смотльовци :) Жената ги попита директно не ги ли е срам да тормозят работещите рано сутрин? Защо притесняват целия квартал с глупостите си? Защо не протестират пред дуварите на онези, дето са се скрили далеч от народа? И какво точно искат от Петков, след като премиерът 20 пъти им обясни, че няма да се меси по темата и парламентът ще реши? Джамбазки беше като ударен с мокър ***. Само скимтеше стандартните си лозунги и клишета.

117

Анонимен

преди 1 година

Протестирайте пред руското посолство, което създаде комунистическото урудче бюрм, кво ви е виновен Петков, шамани, виж ги, само ***.

116

Анонимен

преди 1 година

ВМРО? Те 5 човека останаха ли им?