16

Екзаминатор

преди 1 година

Ако искаха наистина да влизат в ЕС, досега да са си мръднали пръста нещо да направят за да ги пуснем! Ама не си го мърдат! Ами то е все едно студент да отиде на изпит, без да е подготвен по нито един въпрос от конспекта и да се сърди на професора, че не ще да му пише 3!? Такивя дебели глави по-добре да си пасат овцете на село и да не се бутат в цивилизацията! Иначе се изкривява и пада нивото на цивилизацията!

15

Бомбаж

преди 1 година

В България ще се появи политическа воля да пуснем РСМ в ЕС, веднага след като в Македония се реализира политическата воля да изпълнят подписания Договор за добросъседство! Нормално е като да си напълниш кошницата в магазина на касата да си платиш!? Мангодонците обаче казват - "аз искам тези продукти, но нямам желание да платя и стотинка, защото това е изнудване от ваша страна"!

14

Анонимен

преди 1 година

Тия увъртат,за пред кой са подписали тоз двустранен договор с нас,за пред нас ли или за пред други,като с гърците за пред НАТО,а сега за пред ЕС,освен да ни умилостивят ли,че толкоз грачеха срещу нас какво ли не,че това ВМРО с/у нас ли въобще са го правили,че да им се вържем на играта,че са неоправдани и го има само у тях сега и у нас,а сте убили български първи министри Ст.Стамболов,Ал.Стамболийски и Тодор Александров български служител към министерски отдел,отговорен да им съдейства като родни

13

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

България не Я интересува Македония! Османи....Дишайте го под вода!

12

Саки

преди 1 година

Линда питала Киро ,каква е тая Македония и той и казал Ами и аз си нямам понятие,но каквото ми обяснят от Брюксел за нея го вярвам на 100%.

11

Granik

преди 1 година

Що пък София, държавата ни се казва България и то с Ъ, не както те го изговарят Бугария. Държава Бугария няма. Все едно ние да им викаме Сверну Муцудонца.

10

Анонимен

преди 1 година

Македонците все повече доказват две неща: 1. не смятат да изпълнят нищо от споразуменията с България2. ако ги пуснем без да са изпълнили всичко няма да изпълнят нищо друго, освен ако не е заложен в критериите за приемане

9

Gogo

преди 1 година

Стига ни лъгахте в очите! ЕС нищо не може да гарантира! Хайде публикувайте го това френско предложение да го видят хората! Никаква вяра на западняците не бива да имаме! Лъжовни, лицемерни и зли са! същите т.нар.велики сили франция и англия, които унищожиха санстефанска България и се погавриха с националния ни идеал и с хилядите жертви, дадени за обединението на родината ни, сега ни залагат капан за рсм! Стига натиск! Който наш политик се огъне сега е национален предател!!! Нито крачка назад!

8

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме условия и не бързаме хубавецо

7

Анонимен

преди 1 година

И ние чакаме, без да бързаме. Като изпълните условията, обадете се.

6

Анонимен

преди 1 година

Чакане ми е майката...

5

Тук е София

преди 1 година

Ние пък чакаме кога ще изпълните поставените от България условия?!....И така и двете страни сме в "изчаквателен" режим, с единствената забележка,че ние не бързаме за никъде!

4

Анонимен

преди 1 година

Киро да им размаха среден и ще му кажа, браво.

3

Анонимен

преди 1 година

Тези нямат намерение да изпълнят каквото да било изискване на България, те са си виновни, че няма да се вдигне ветото, че и опизицията им ни размахва пръст.

2

Анонимен

преди 1 година

Македония ....70 % мюсюлмани и 30% българи ,къде са са македонците

1

Анонимен

преди 1 година

Чакайте си щом няма да изпълнявате условията на България.