40

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Какво да чуе от РФ бе *** ? Само заповеди на един кагебейски жужак.

39

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Да но всичко е технология от 1980-та с обсег 20км. Тепърва взеха да им дават с обсег до 80км. Запада просто предпочита войната да е по дълга , да си опразни складовете от старо оборудване и така. Лошо ,че умират хора и от двете страни. Запада можеше да оборудва още първата седмица Киев с ракети 200км обсег, да потопят корабите в Черно море и гейм овър, но не го направиха. Може би целта е никой да не ползва руска газ :)

38

Анонимен

преди 1 година

Путин се насира!

37

Анонимен

преди 1 година

Те поискаха 10 артилерийски дивизиона доставени са 12 , доставени са 97 000 противотанкови системи. Това са повече противотанкови системи, отколкото е броят на всички танкове в света. Те поискаха 200 танка и получиха 237 танка. Те поискаха 100 БМП и получиха над 300, доставени са 1600 или повече системи за ПВО и около 60 000 зенитни снаряда. По този начин украинските заявки дори са преизпълнени, получи повече от 700 тактически безпилотни летателни апарата Switchblade, 20 хеликоптера Ми17

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя освен да дрънка абсолютно нищо друго не прави...

35

ССС

преди 1 година

Украинските власти говорят само за руските загуби!!! Както се вижда вижда Великата Украинска армия е решила да търси"пирова" победа!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Зеленски добре се е снимал в Киев пред развалините до които е довел страната си. Отговорността и вината са негови. Трябваше да преговаря и да направи политически отстъпки преди войната. Не само той и Запада трябваше да разговаря с Русия. Именно благодарение на Русия имаше мир нефт газ жито и благоденствие и мирно съвместно съществуване в Европа цели 77 години. Но Европа не видя и не чу РФ.

33

Анонимен

преди 1 година

На снимката Зеленски има луди очи. Ясно е, че има психически проблеми.

32

Анонимен

преди 1 година

Сатаната доста минуси получава но не се отказва.

31

Пълнобрадов

преди 1 година

До Голобрадов: Тези РСЗО руснаците ще ги изгърмят с по една ракета и дотам. Ще минат и те по реда си.

30

Анонимен

преди 1 година

Долния ти си расист убиец.

29

Голобрадов

преди 1 година

Вече първите западни РСЗО са на фронтовата линия при Херсон. След като укритата покажат успешно приложение там, ще получат и още. Хаймерсите стрелят с управляеми ракети и имат точност на попдадението 5м. При предоставяне на координати от американските шпионски спътници и наземни дронове, не ми се мисли руското мужик де ще се дене.

28

Да преговарят за мир

преди 1 година

Те англосаксонците са добри в шоуто, и Зеленски покрай тях също. Стана почти като говорител по нашите телевизионни канали. Но украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

27

Нищо ново

преди 1 година

Северодонецк вече е под руски контрол. Изглежда това само Зеленски не го е разбрал. Чакат да се предадат останалите в завод Азот. Нищо ново: повтаря се историята от Мариупол. А по улиците на Лисичанск се движат самоходни оръдия и системи Град. Всеки може да се досети къде попада ответният огън от руска страна.

26

Сата НАТО

преди 1 година

Не помня някога да е твърдял, че водят лесни боеве. Иначе вчера е било касапница за руснаците. Над 300 убити и над 50 единици техника, ВСУ срути и няколко нефтени кули в морето, десетки руски крадци на украински нефт са безследно изчезнали.

25

Анонимен

преди 1 година

Днес на обяд ще му пуснат гласа в ефир по радиото да лае като хитлеристко псе. Есесевец някакъв е то и тембъра на гласа му е такъв. Медиите го използват да строяват хората в послушание и наивност. Той е отличен инструмент на западните правителства да държат хората в подчинение. Неговите съграждани по света ще го изтърбушат по света защото си верват ....

24

Анонимен

преди 1 година

Да се пише само с главни букви е много нискоинтели гентно. Написаното също. Метафорите които са *** цеприятни за публиката не вършат никаква работа а напротив точно обратен ефект. За всички *** се отнася това правило. Ако не не е достатъчно ерудиран и образован човек то поне трябва да е умен иначе не би трябвало да пише по форумите. Не ни се четат глупости тука.

23

Анонимен

преди 1 година

Заглавието няма нищо общо с текста.

22

Бай Дрън

преди 1 година

Много объркани писания.. Само Азот бил непревзет, където имало цивилни. А такааааа... Цивилните си стоят, руснаците чакат бандеровци, ама то нямало.Абе как ги преписвате тия статии...а може и да не сте вие виновни, а оня химик с брадата, дето не може да вържи две смислени изречения.

21

aZ-ът

преди 1 година

Ау. *** нали печелихте?