21

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно, че антиваксърите са мошеници, платени руски ***. Който се е вързал на лъжите им , пострада или умря.

20

До Програмист

преди 1 година

За първи път срещам М-а-лоумен програмист,ама то май е от 4-та отровна бъркочка!Стискаме ти палци!!!

19

Ваксан Дебилчо

преди 1 година

На всички тук ни е ясно ,че вече е останал само един ковид-вакс Ол-игофрeнясал Т-ъ-пунгер,който в следствие на 7-ят бустер говори несвързани работи.Горкият несретник,ама който си е TYP ,си е TYP!!!

18

Антинатовец

преди 1 година

Загазиха го докторите няма желаещи за боцкане и това си е а иначе 10 лева на боцкане прибираха за 2 минути работа. Ама каква ваксина слагат и дали вече е бракувана кой му пука да върви боцкането и това е .Но и много умряха от тези ваксини отрови. Моя колежка получи инсулта в час след трето боцкане и за щастие прескочи трапа , но последствията остават. Аз от тези *** посмъртно на Бил Гейтс не бих си сложил какво ще да става .

17

Анонимен

преди 1 година

Повечето починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго. Това ясно се вижда от общия брой на починалите в България.

16

Анонимен

преди 1 година

Когнитивен дисонанс в действие! Антиваксърите не падат по гръб. И д ио т и

15

МБАЛ ангел на смърта

преди 1 година

До Търчим за ваксина Бе ако ти боднат тръбата в трахеята и ти пуснат кислород на 100% неувлажнен, дори и да си шампион по плуване пак ще сви пътник до 10 дни, колкото трае пътеката, а ако не умреш, ще ти боцнат някое шишенце с китайски иерогриф на него и после пак ще се прозинеш. В болницата могат да те ликвидират по много начини, още повече, че свижданията са забранени, а с тръба в трахеята не можеш да се обадиш за помощ на близък.

14

Търчим за ваксина

преди 1 година

Починалите са починали от водещите си заболявания, какво значение има дали са били "ваксинирани" срещу коронавирус? Значи, неваксиниран човек умира от рак примерно, подменят му причината за смърт- пишат го умрял ОТ коронавирус въз основа единствено на изфабрикуван +пср, а човекът, че си е отишъл от друго, ходи доказвай. Пландемията се крепи на фалшиви +пср тестове и на манипулациите на бялата мафия, с активното съдействие на "медиите".

13

МБАЛ ангел на смърта

преди 1 година

До Анонимен 6 Умират и ваксинирани, но ги пишат от други болести. Като ти имат ЕГН в база данни е елементарно да те напишат, какъвто си искаш. Ако влезеш в болница инямаш лична карта няма да умреш, независимо дали си ваксиниран, или не.

12

запознат

преди 1 година

До Анонимен Умират от страха и глупостта на близките им да ги изпратят в болница, където ги убиват с китайски лекарства без право на свиждане. Убиват пенсионери, защото страната е провалена и няма пари за пенсии.

11

Програмист

преди 1 година

До 10 : сметките ти са неверни и се базират на необосновано предположение.

10

Darth shadow

преди 1 година

пълни глупости за вярващи в ковидо фейка наивници :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Колко хора живеят в България? Аз залагам на 3,5 милиона и още 3 милиона български граждани са в чужбина. От тези 3,5 милиона живеещи в България, ваксинирани са 2 милиона и 60 хиляди, от които над 2 милиона са пълнолетни. Какъв ли е реалния процент на ваксинираните живеещи в България?

8

Анонимен

преди 1 година

Аааа че ковида има ли го още ? Сега нали е война ? Не е ли под санкции ? Да затваряме ли държавата пак ? А туризма ? А украинските туристи ?

7

Анонимен

преди 1 година

Откъде се намират неваксинирани да се заразяват, постъпват в болница и да умират?! На практика почти всички пълнолетни в България са ваксинирани.

6

Анонимен

преди 1 година

Умират само неваксинирани. Факт! Кога ще принудят антиваксърите да плащат обезщетения на близките на излъганите?!

5

Анонимен

преди 1 година

От "цирка" умират хора.

4

Факт

преди 1 година

Увеличава се броя на новите случаи. За последните седем дни имаме 1361 нови случаи при 999 в предишните седем дни. Явно и в България както в почти цяла Европа, има увеличаване на броя на новите случаи.

3

Айде стига вече, а?

преди 1 година

43,83 oт новите "случаи" са ваксинирани. 35 % от постъпилите в болница са ваксинирани. Айде стига с този цирк вече, а?

2

Фалшива новина

преди 1 година

Тестовете не са 3758, а 4758 теста.