9

Анонимен

преди 1 година

До 15. Анонимен До *** Гришев Унгария са с огромни дългове и нямат успех с населението и там намалява. Капитализма съсипа источна Европа и трябва да се махне. . . . . . Първо си неграмотен - источна се пише иЗточна! Като неграмотен не ти е писано да даваш съвети одвен на по неграмотни. Унгария за разлика ит България си е увеличила с почти 1,6 милиона населението за разлика от България. И статистика не може да четеш! Бил ли си някога освен в мокрите ти сънища в Унгария? През крив макарон!

8

Анонимен

преди 1 година

До *** Гришев Унгария са с огромни дългове и нямат успех с населението и там намалява. Капитализма съсипа источна Европа и трябва да се махне.

7

Ганчо Гришев

преди 1 година

Наще ще черпят опит от унгарците в борбата с демографската криза,мале мале. Вижте само унгарците какви помощи дават за новородено дете и повече няма за какво да говорим отделно имат и други социални добавки. Наще като черпят опит защо него прилагат и тук, значи там може тук неможе. Истината е и да черпят опит нищо няма да направят нашите депутати,защото има план по който действат.

6

Анонимен

преди 1 година

Дигай сега юмрука бе, нали си много ербап? Американците окупираха България, сега е времето за всенародно велико въстание!

5

Анонимен

преди 1 година

Склеротиците на Австрия и Унгария какъв го чешат на този форум "Три морета" ??? Къде са им моретата на Австрия и Унгария ??? Или и те са си купили от шнорхелите на Чалгаря и джапат из локвите на Европа.

4

Гледна точка

преди 1 година

Единият от двамата на снимката изглежда много *** и грозен. Като селски пъпеш. Кой?

3

Анонимен

преди 1 година

Скрий се чорап!

2

Офф

преди 1 година

Срам ме е този като се показва някъде навън ..

1

Анонимен

преди 1 година

Австроунгария