155

Духът на др. Живков

преди 1 година

След 33 години Манифестациите в прослава на режима отново са на мода. Слава на ДБ,ПП,БСП

154

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Опааа, София Праид продължи и днес !

153

Е,бравос

преди 1 година

Отново правим История.Всички по света протестират срещу правителства,тук митинг за Киро Истината? Понеже малко ни е инфлацията, скъпотията и простотията.. Е,не сме ли опак народ???

152

Анонимен

преди 1 година

Груповото съешение на партиите на промяната с БСП е гнусно, перверзно и вредно, трябва да се абортира веднага този политически ***!

151

Анонимен

преди 1 година

Киро ако ще махаш корупрцията моля те започни от БСП и шефа ти Прокопиев.

150

Аут

преди 1 година

Правосъдие за олигарсите и техните партии

149

Аноним

преди 1 година

Купени актьори!

148

Анонимен

преди 1 година

Шествието в подкрепа на управляващите си има име. Нарича се МАНИФЕСТАЦИЯ. Проплаках от умиление, като си спомних ученическите години....

147

Бонго Бонго

преди 1 година

Пазят Добри. Добри пазят!!!

146

Мариус Куркински

преди 1 година

Да няма дубъл на Прайда ??? Половината дружки от неделя бяха и тази вечер в тълпата.

145

mda

преди 1 година

До До 93 -- Вярно, бъдещето е на младите, красивите и умните българи европейци, не на тези, които в момента се дегизират и лъжат, че уж са такива, а само броят пачки и тонове златни кюлчета от схеми, заеми и гешефти.

144

Наблюдателен

преди 1 година

Минах от там прибирайки се от работа. Бяха изкарани под строй "спонтанно" организиралите се калинки от министерства и държавни службички умрели от страх да не си загубят топлите местенца. Лъжец до лъжеца, крадец до крадеца, предател до предателя ! Като почнеш от Киро-лъжеца, минеш през Лорер-крадеца и свършиш с доказан предател като Руди Гела. А, ... и Дамаджаната беше там също "спонтанно" дошъл прибирайки се от работа.

143

Анонимен

преди 1 година

Малееее, цялото нсо на площада и се чуди кого да пази. Старото председател, новото председател, кирчо, сербезката, еконта, евреина. Ще оставите радев без охрана бе. :)

142

Каламбурчо

преди 1 година

Аз съм леко мало-умен,някои казват с тежки отклонения .Обожавам правителството, във възторг съм когато ме лъже за газа ,за РСМ, за завод за батерии и за електро автомобили ,не мога да спя от кеф от хвърчащите цени и се надявам да станат поне двойно на западните, а за изчезналите 9 милиарда за 9 дена се по-бърка мозъчната ми дейност и изпаднах в делириум тременс. Ама приятели, важно е да държим мегафони и с тях да се борим срещу ***-фията.Радвам се,че има и други като мен -това е пътя на промяната

141

мИкрон от Франция

преди 1 година

ПОДКРЕПЯМ ги....и давам ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ за тях !

140

МиВиРе-то

преди 1 година

Разполагаме с ДОСТОВЕРНИ данни ,че тия подкрепящите пак ще почнат да си бъркат по дупките .РАЗКАРАЙТЕ малките деца и кучетата...МОРАЛЪТ трябва да се спазва!

139

Анонимен

преди 1 година

ПП:Полудявате плавно,полудявате плавно...неусетно почти!Само конспирации са в главите!Обвинявате хората без основание за това и онова и без факти!Пълна психоза ви е обхвана всички от ПП!На български партии,които са националисти и защитват българите казвате как били руски и т.н.Я се осъзнайте малко!

138

dudu

преди 1 година

Niakolko fajtona `erweni babichki i kandidat-babichki za pensii

137

Путкуруленко

преди 1 година

СЛАВА КОКАИНА излезе на площада......!

136

мдаааа..

преди 1 година

Скакалците пак ни налазиха...........