17

Чужденец

преди 1 година

BMW произвеждат вече с много пластмасови части които почват да се развалят една след друга след 5-6 години и замяната им е скъпа. Тези коли станаха ***, бездънни ями за пари..

16

Анонимен

преди 1 година

Ако крадливият сикаджия беше на власт,щеше да построи този завод в Трън. Да не си пречат с оня на Фолксваген .

15

hasmokar

преди 1 година

Акумулаторното производство е сериозен замърсител на добива и страничните отпадни.

14

пияница мистик

преди 1 година

До 11 === Галфонсо, живях цяла година в Перу. Там галон бензин е 8 соли (4 лева). От Венецуела го карат. САЩ също произвеждат огромно количество нефт и бензин. Норвегия колко нефт изкарва от океана само не е истина. Чудя се защо им беше на немците да правят втора тръба с джуджето убиец, а не направиха с Норвегия. Така че цивилизацията без гориво няма да остане. А ти спокойно можеш да заминеш за тундрата и там да караш Москвич с джуджешкия бензин

13

пияница мистик

преди 1 година

Немците се уплашиха, че джуджето убиец каза, че освен Москвич, започва и производство на старата Волга. Без промени разбира се, такава каквато я помним от 1950 година, защото младите и умни руснаци избягаха в лошия Запад и САЩ :)))

12

americano do 11

преди 1 година

така е в изостаналите държави, ха ха

11

Анонимен

преди 1 година

До Владимир Путин- Да, Москвич е лошо! Но пък по-добре Москвич с бензин на корем, отколкото Мерцедес с празен резервоар или Тесла без електричество в зарядните станции.

10

Въпрос

преди 1 година

И как като минават вече на въглища за да закрепят електроснабняването си, електро-автомобилите са рентабилно решение? Не е ли по-добре Мъск да им изобрети нещо дето се движи на въглища? Така ще се съкрати процеса. от въглища на електричество- и от електричесво на зареждане на коли. Дори ще се спести от скъпи батерии.

9

Владимир Путин

преди 1 година

А, т'ва е нищо! Ние край Москва ще строим огромен завод "Москвич"! За луксозни карети - на конски впряг! Щото... и леките автомобили не можем да произвеждаме заради санкциите.Но нищо. Ние сме си самодостатъчни!Петър Велики да не мислите че е карал BMW!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябват автомобили,умният човек не би инвестирал в пасиви...

7

НПО

преди 1 година

Асане дан напрайш някоя глупост да продадеш коня и каруцата за да си купиш беемве на ток? Ако му продадеш кабелите няма да върви да знаеш.

6

асенчу

преди 1 година

а в България ше се строи завод за ел . автомобили :) ако не вервате питайте кирчу

5

Време е

преди 1 година

за пуканките! В съседната статия подпомагат гърците да си купят нови хладилници, тука ще строят завод за електрически коли***** ЧУДООООО

4

Анонимен

преди 1 година

Я па чекам Лада да построи завод тук у Ловеч. После ке си купя Гранта без ABS и Airbag

3

Асан

преди 1 година

Отде пари да строи? :)))

2

АнонимеН

преди 1 година

ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА РЕШЕНИЕ НА НИКОЙ ПРОБЛЕМ! ЕЛ МРЕЖАТА ЩЕ ГРЪМНЕ В ЕДИН МОМЕНТ АКО И 50% ОТ КОЛИТЕ СТАНАТ ЛЕСЛАБОКЛУЦИ В КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА ОТ ЕС

1

Асан

преди 1 година

Народа е на голфо :)))