14

Анонимен

преди 1 година

И при нас е така-помощи,помощи.....Едни 25 ст. за гориво ги дъвчат от 2 мес.-да ги дадат ли,да не ги ли дават,ама как,ама на всички ли,ама само за евтиния бензин ли,как да се отчитат,колко документа да изискват,ама за колко литра,а през това време с тези 25 ст.цената е вдигната няколко пъти ! Колко сме нещастни !С какво заслужихме това наказание,наречено Кирил,Асен,Нинова......-все "загрижени" за народа!!???

13

Малякас

преди 1 година

Крайно мързеливи и неможещи, лични впечатления. От 80-те ЕС налива млрд, когато други нови членки още няма, а САЩ налива в армията им и пак нищо. Хърватска, която влезе 2007 и 90-те беше във война е с по-висок бвп на глава от населението от гърците. Смятайте колко са некъдърни. Лежат на туризма с тази огромна брегова ивица и острови. Просто господ им дал и тези могат само да лежат и консумират. Северняците да пестят с поколения за да може тези да трошат чинии. Затова ЕС няма как да просъществува

12

Анонимен

преди 1 година

Стига да имат какво да слагат в новите хладилници, понеже видяхме как идват да купуват храна от България. Търсенето на храна от Гърция в България повишава общото търсене и цените се повишават допълнително от засиления интерес. Кой ще компенсира българите? Киро и Асен компенсират само големите фирми. За народа няма компенсации.

11

ARIS

преди 1 година

Седнал Бай ***, да коментира комшиите!!Това винаги ме разсмива!!

10

ГлyПaК

преди 1 година

Та нали тези, на които им дават хладилниците също са гърци? Кое му е хитрото? Всички магарета имат уши.Иванчо също има уши.Следователно => Иванчо е магаре!

9

българин

преди 1 година

А Путин толкова ли няма акъл и той да въведе такава програма, че в Русия да им раздават нови хладилници? Затова руските войници ще продължават да крадат хладилници в Украйна! Еми като Путин не им дава какво? Имат ли избор?!

8

Анонимен

преди 1 година

Хитри са гърците, купуват ти хладилника апък ти започваш да се харчиш за да го напълниш че то нов хладилник пък празен си е излагация развийш ли.

7

Анонимен

преди 1 година

А в България помощта за хората са мазните обещания на канадския парапет!

6

Асан

преди 1 година

Никакви хладилници да връщат 300 милиарда борчове на Е врогейския съюз :)))

5

Мраз 140

преди 1 година

Просто още си работи за разлика от мързеливите гърци

4

Леле мале

преди 1 година

това сериозно ли? Мислех че само тука неадекватняци, ама тц!

3

Асан

преди 1 година

От 20 години хладилниците са нови. Да не карат още на Мраз от комунизма? :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Стремят се да намалят консумацията на ток. Затова са се загрижили.

1

Stoyanov

преди 1 година

Новият ред, загрижили се за всички и всичко. Какво ги интересува какъв хладилник имам в къщи? Много загрижени, за всичко са загрижени - загрижили се за моето здраве , за моят дом, за прайд парадите - айде моля НЕ ИСКАМ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА МЕН.