11

фори

преди 1 година

Политици, колко пари опукахте за интриги. Болниците търговски дружества. Всички мракобестни политици сте за гилотината.

10

Alex

преди 1 година

Dano se oprawi tova hubavo momiche lele naprao mi se plache

9

преди 1 година

Всичко и навсякъде е търговия с живота си, и цената нараства с напредване на възрастта, като в един момент и милиардери като Стив Джобс, владеят целият свят чрез айфона и пак умира от рак, и колкото повече пари за лечение толкова повече се гърчи страда и удължава агонията си. И като знаете колко ще струва, айде не може да не знаете, честно не се оправдавайте с въображаем Господ, защо създавате тези жертви. Или може би си мислите че на вас няма да се случи, адски наивно.

8

Анонимен

преди 1 година

Дано момичето да намери кадърен доктор. Здравеопазването у нас е търговия с живот. Как не ги е срам!

7

преди 1 година

Прав е хирургът, с изключение че краят няма нужда да бъде ужасен. Такива жертви на безотговорно и безнаказано размножаване трябва да бъдат приспани по хуманен начин. Родителите очевидно са виновниците че са причинили това на детето като са го създали в свят където има огромен риск и се оправдават с въображаем герой наречен господ. Останали са с грешното впечатление че всичко е весело и здравословно, обаче рано или късно ще опрат до линейките и паднат под ножа.

6

Петков!

преди 1 година

Народа издъхва в ръцете ти, накарай тази шайка депутати да спаси човешки ЖИВОТ!

5

Анонимен

преди 1 година

За нашите БЪЛГАРСКИ деца пари за лечение НЯМА. Има пари обаче за плащане на един извънредно дълъг курорт на украинци, които след това се ползват за митинги в подкрепа на ДБ и ПП.

4

Нане

преди 1 година

Ще даря пари... Обаче, наще как да ги нарека незнам... Колко пари потрошиха по укритата... Ей затова и тия трябва си ходят... Къде е държавата в такива ситуации...

3

Анонимен

преди 1 година

Да чака БГ коледа. За Украйна сега събираме.

2

Вера

преди 1 година

Дано!

1

Хах

преди 1 година

Пожелавам пълно оздравяване на това чаровно момиче !Днес, поне под такива статии не бъдете сребролюбци и махнете тъпите реклами.