76

toti

преди 1 година

Ти бягаш от ЕС и нАТО,търсиш под вола теле,но няма кой да върне времето назад и децата виждат къде е бъдещето ,а тоето поколение е останало в миналото и се премирете с това не пречете на младите !!!

75

до 76

преди 1 година

Уважаеми професор Х! "Зеленият чорап никога не е водил битка с мафията! Вдигнатият му юмрук и "ицепката му "мутри вън" беше много коварен, много двуличен и много нагъл селски номер, за да привлече гласоподаватели за втория си мандат! И в след това показа истинския си лик на кремълски лакей, започна да плюе Кирил Петков, понеже той спря кранчето на ортаците му - сикаджийската мутра от подземния свят, сарайското чудовище, срещу което впрочем, никой не го е чул и дума да каже, нали?!

74

Нямаш право!

преди 1 година

Нямаш право, пРезиденте на Решетников, да наричаш "номади" достойните, почтени и истински българи, каквито са отцепилите се от сакатия учиндолски чалгар депутати! Те напуснаха скроената му в сараите чалгарска сбирщина, защото бяха излъгани! Защото *** Хаджи Тошко и Сакатото нищожество се подиграха с тях, принудиха ги да гласуват с герберастките престъпници и сарайските им ортаци, дето уж щяха да ги "изчегъртат"! Извини се бе, двуличнико, нагъл и коварен путинопитеко, извини се!

73

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Зелен чорап,не предавай протеста,не предавай народа.Продължавай битката с мафията...Гюбека вече ни предаде...

72

10 БКП-ТА

преди 1 година

Този е срам и позор за държавата.Провал след провал, а той ми говори за успехи. В ЕС никой не го уважава.Това успех ли е? Вътре в страната нещата се върнаха с години назад.Това успех ли е ?

71

Анонимен

преди 1 година

Тогава защо не си подаде оставката др.Радев -това е мъжка постъпка,но уви само за ,,мъже,,.Нали точно ти ни натресе Киро-канадеца дори и конституцията наруши,но пак нищо не се случи.Тази отговорност е за хора с достойнство и авторитет които ти не притежаваш ...взимаш си 15000лв.заплата и пенсия-3000лв.и само бълваш празни приказки...срамувам се от вас!

70

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако имаше чест, както писа по долу някой, ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА НЕМЕДЛЕННО!

69

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Радев призовава партиите да поемат отговорност..! Пандемията , войната и Радев ни докараха до това дередже. Ако Радев имаше чест и достойнство щеше да каже: Българи , извинявайте че съсипах държавата ви и да подаде оставка.

68

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..Я!...Това вече е "новост"!...И как по-точно ПРЕЗИДЕНТА,който няма никакви възможности да "продава и купува" ,е "продал порт Бургас" ?...Осветли ни,о Велики АНАЛизаторю!..

67

Бонго Бонго

преди 1 година

Кое служебно от трите се справиха бре мухъл???7 пъти увеличен тока с наши български ресурси!Колко пъти се вдига храната при условие , че изнасяме и зърно и олио?? Лъжлю мръсен!!

66

Бонго Бонго

преди 1 година

Ей мангутен, ти ли не бягаш от отговорност???Кой назначи Петков??? Кой??? Кой назначи Рашков? Кой назначи Асен Василев? Аз ли Бонго?Ти си лидерът, ти си шефа, ти си ***, хооооп Коремното ихаааа!!!!Лъжец измамник и крадец се оказа ти!

65

Анонимен

преди 1 година

Радев днеска е продал порт Бургас на т риморци. Пак чужденци ще цоцат държавна пара за наша сметка! Изпълнил е поръчението от САЩ.

64

Анонимен

преди 1 година

Радев защо винаги кой какво прави е в Литва за форум на Три морета?

63

Анонимен

преди 1 година

Щом не бягаш от отговорност, вдигни юмруче и кажи: Парите Привършиха! Вън!

62

Анонимен

преди 1 година

Досега със служебните правителства не сме имали проблеми.Доволни бяхме.Може би,защото са знаели,че са за кратко и не са смеели да правят глупости.

61

Анонимен

преди 1 година

Всички президенти до сега са назначавали служебен кабинет, когато се е налагало. Тук Радев не прави нищо героично а си върши работата. Отговорно ще е да спре с внушенията и празните приказки и да ги замени с конкретика .. не е достатъчно да се отбелязват очевадни неща или да се интригантсва без аргументи ( Международната цена на енергоносителите или Македонския въпрос - дето само той, Трифонов и Кстадинов си го разбират / употребяват).

60

Анонимен

преди 1 година

Пълен безотговорник и мутра!

59

Анонимен

преди 1 година

Кирчо е,Радев не е.

58

ПроСоТо

преди 1 година

Така е,никога не бягате от отговорност,г-н Президент!...За това и БЕЗОТГОВОРНИТЕ са толкова насъскани срещу Вас !..Зер бягането от отговорност е "МОТОТО" на съществуването им..

57

Фактите говорят

преди 1 година

Радев и Петков са национални предатеши!