42

Чичовци

преди 1 година

ВМРО сами създадоха този конфликт за Р.СМ под диктовката на БКП-ДС за да има за какво да реват!

41

Само Възраждане

преди 1 година

Утре ще ви покажем пред Народното Събрание в 17:00ч. откъде изгрява Слънцето!

40

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя как ли го клатят в точката ? :Д

39

оле мале

преди 1 година

Тоя на снимката е като + що не ми го слоиш сега веднага ох..

38

Маке

преди 1 година

Ако овие жални психари се ВМР-овци, тогаш ние македонците сме викинзи :)

37

Сосидж

преди 1 година

Добре де- Ангел, Славчо и Копейката какво искат? Задължиха Македония да вкара българите в групите с население. Нали това беше идеята? Ако искат да присъединим Македония- не мисля, че е възможно. Пък и нищо лично към албанците, ама си имаме и наши малцинства.

36

Анонимен

преди 1 година

Този пияница , дето кара пил, как не го е срам да се появява пред хората.

35

сот

преди 1 година

Вмро с нищо ама нищо съвсем нищо за по-добри отношения с Македония,даже напротив! Агитката им е от алкохолици,наркомани,гейчета,лесбийчета,морално деградирали хора,които дори не познават история, раздадоха паспорти на хора,които нямат нищо общо с България!

34

Анонимен

преди 1 година

Ейй това алкохолизирано джудже скоро не беше се изявявал. Сега си мисли, че като вдигат шум по този въпрос някак си пак ще съберат 4% на изборите. Е, нема да стане

33

Анонимен

преди 1 година

Утре започва гражданска война след която няма да има ТБД.

32

Анонимен

преди 1 година

ВМРО в България казва че се продават българските интереси. ВМРО в Македония казват че се продават македонските интереси. Кой лъже?

31

rew

преди 1 година

Долу ветото и тия нещастници от вмро,антибългарска партия като дпс вън от България и забрана за дейността им.Това може да стане и референдум 2 в 1!

30

ПроСоТо

преди 1 година

абе убаво,нема лошо!..Но:..-Първо "ВМРО" е "Вътрешна МАКЕДОНСКА революционна организация" !..Та как и защо БЪЛГАРИ са в тая "организация"Не би ли трябвало определящите се за "македонци" да са там?.А тия-нашенците, да се наричат "Вътрешна БЪЛГАРСКА революционна организация" ?...Второ:..-"Воеводи" ?!?!?! ..Немате ли малко СРАМ да наричате тия шкембелии,жадни за власт,"воеводи" ?!..А манекена на Билла ОТ РУСЕ станал "пръв воевода" ?!.."О,времена,о нрави!"..

29

Анонимен

преди 1 година

Киро требва да бъде съден за държавна измяна, нема какво повече да кажа

28

Анонимен

преди 1 година

Вашето правителство с Баце е най-виновно за тая ситуация, Вие извадихте темата за интеграцията на западните балкани по време на европредседателството ни, Вие ги пуснахте в НАТО, така че по-добре мълчи и не говори нищо по темета

27

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на Киро, отменям ветото и после да ме свалят ако щат. Да дойдат на власт гигапатриотите пияндеета Джамбазки и Каракачана. Може пък с тях да прокопсаме. Интереса ни македонците да влязат в ЕС е много по-значим, от този да признаят някакво си наше малцинство. Ами ако и те поискат да признаем тяхно такова?! Като им пречим и се дърлим за простотии никога няма да ги накараме да ни заобичат, дори и фиктивно да се съгласят на нашите абсурдни и комични искания.

26

Анонимен

преди 1 година

МВРО хвърлиха ли членските карти за БКП и ДС?

25

Цирк

преди 1 година

ВБРО БНД aliexpress

24

някакъв

преди 1 година

Айде стига с макетата писна ни вече пък и разбираме че цялата тая патаклама е за отвличане на вниманието от насъщните ни тука проблеми !

23

Анонимен

преди 1 година

Нашето вето за мен е чиста глупост, която по никакъв начин не спомага за напредъка на Балканите. Все така си оставаме изостанала територия, в която всеки мрази всеки, често по изключително идиотскиии причини. На мен за историята не ми дреме грам. Вълнува ме сега да живеем в мир и икономически приоритет. Именно членството в голяма иконимическа организация като ЕС, ще позволи това да се случи - доколкото е възможно това на Балканите.