5

Анонимен

преди 2 години

"И защо трябваше да има Брекзит, че сега да се чудят как да наемат европейци?" - щото Е.С. ги източваше, а сега особено покрай войната правят големи икономии защото САЩ натискат Е.С. да праща помощи, а не О.К. По-собре да задвижиш 1-2 механизма за внос на имигранти вместо да даваш по половин милиард на месец за няква си Украйна.

4

Джедай Мастър

преди 2 години

До Анонимен 2Не им трябваше. Допуснаха референдума, за да си укрепват вътрешно-политическите позиции, като не мислеха, че ще се стигне до там, след което обаче популистите като Фараж и Джонсън поеха вълната и масово излъгаха народа. Народът, както навсякъде, е масово прошт и лесно манипулируем. Тук се случва нещо подобно с позицията за Македония, а утре като падне правителството и дойдат радеф, янеф и копейкин, може да излезем от нато и рушия да ни анексира.

3

Анонимен

преди 2 години

Наглосаксите искаха да са извън ЕС, сега наглеят, като искат работна ръка от там.

2

Анонимен

преди 2 години

И защо трябваше да има Брекзит, че сега да се чудят как да наемат европейци? Оправи ли им се икономиката? Не. Но и те като българите първо да си счупят главата зап да разберат че с нея не се разбиват стени.

1

Хаха

преди 2 години

Ами да накарат чал,мите да работят,не да лежат на помощи.Сега и укри им дойдоха,да не се оплакват,ами да ги пращат на работа.