31

Евала

преди 1 година

Кзк на какво може да влияе -нито на злоупотреба с цени? Да намери картел -хич няма как да стане. Е какво прави таИ комисия с кой знае какъв годишен разход за заплати и издружка? В Гърция спекулираш с цената на горивата - глоба и затварят обекта за 3 мес. Като се некадърни да измислите правила поне ползвайте вече работещите в други страни. Мерки вършещи работа а не мерки тип врата в полето.

30

Анонимен

преди 1 година

Много ясно помня, че и при ГЕРБ имаше не много високи международни цени и доста високи цени на бензиностанциите преди време.

29

Хахаха

преди 1 година

До 24 и 31 шеф бил си ти ама друг път!!!! Няма значение кой е поставен за шеф някъде!!! Важно е КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ ОТЗАД!!!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Тоест този орган трябва да се закрие защото не му се позволява да влияе на каквото и да било. Само констатира нещо си и дотам. После с вдигнати ръце и свалени ***. Та ние като потребители също констатира е увеличение на горива, храни и енергийни, като всички спекулативни надути.

27

Днес не ми

преди 1 година

Пуска поста,за това пак ще го напиша.Шеф на КЗК е Юлия Ненкова, майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.Той е роден 1983 г.,но е депутат от 41,42,43,45,46,47,НС.Съшият този,който не можеше да чете .Баща му е бивш конституционен съдия.Жена му работи в Булгартрансгаз.Цялито семейство са на държавна хранилка и то десетилетия наред на сладки позиции и високи заплати.

26

Анонимен

преди 1 година

КЗК - Комисия за Защита на Корупцията

25

Анонимен

преди 1 година

Като чета такива дълги фермани и ми става ядно, че някой пак влиза в "обяснителен режим" , за да каже едно НИЩО.

24

Анонимен

преди 1 година

Когато управляват комунисти, като чорапа и корнелия народа е хвърлен на кучетата а те крадат милиарди всяка седмица.

23

Анонимен

преди 1 година

Ми значи излишно ви храним. Поредните сте.... 240 гoвeда, администрации, комисии и други.... Спокойно, *** народ няма да ви скочи явно

22

Когато

преди 1 година

кинтите говорят,не само боговете,ами и нашенските пишман експерти мълчат!?!Тия държавни търтеи само могат да се ерчат и перчат на баба и дядо от село,дошли на пазара в града да продадат нещо от собствената градина за някой дребен лев?!?Интересно за големите картели,компании или монополисти,никой,ама никой няма правомощия-нито НАП,нито КЗК,нито МВР,нито ДАНС или Прокоратурата,защото те са над закона и над бога,или редовно си плащат такса олимпийско спокойствие?!?Смешници!?!

21

Анонимен

преди 1 година

Вдигат рамене защото имат изгода от това...

20

До 20

преди 1 година

Шеф на КЗК е Юлия Ненкова,майка на депутата от ГЕРБ Ненков.Невежеството на теб като *** ти е простено,но се учудвам на тези ,които ти вярват ,без да проверят нещата.

19

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Като нямате правомощия.....АЗ ЩЕ ВИ ИМАМ ПРАВОТО СИ ДА ВИ НАБИЯ ТРИ ШУТА ОТ ЗАД.

18

Анонимен

преди 1 година

Единствената регулация се случва на улицата от народа .Народната власт на улицата ще се произнесе за цените на горивата !

17

РиСт0

преди 1 година

К з к то го държи корни с р.овч.! кой е на печалба според вас и кой драпа да остава да управлява.....

16

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма правомощия, нали като прибираш добри думи от гориво няма как да имаш. Така че за реалната цена на литър гориво от около 1.90-2 ще си затворите очите

15

Иван

преди 1 година

Изгонете Лукойл от България,направете българска рафинерия!Толкова ли е сложно?!Защо продължаваме да търпим безобразията на чуждо дружество,което даже и данъци не плаща.Работят на загуба,може би?Хайде бе,на кой ги дрънкате тези?И това са толкова години лапане-е как пък не се наядоха!

14

Анонимен

преди 1 година

тогава молбичката, шапката и чао :)

13

Анонимен

преди 1 година

Значи КЗК освен, че не работи, не иска да заработи, защото явно се прикриват други неща и на тези им е затворена устата.

12

''другите

преди 1 година

Да , обаче , в ДРУГИТЕ държави вдигат заплатите и пенсиите ПОСТОЯННО !Къде в ЕС има държави с минимални пенсии / МИНИМАЛНИ/ под 500 евра , и мин. заплати , под 1 500 евра ????