12

Анонимен

преди 1 година

Любима тема на северномакедонските медии е корупцията в България и темата, че България не заслужавала да е в ЕС. Оказва се обаче, че корупция има навсякъде в ЕС и ЕС съвсем не е рая на справедливостта и законността.

11

истина е

преди 1 година

Фандъкова трябваше от преди 10 год. да е в затвора ,ама тя още кметува !!!!

10

Анонимен

преди 1 година

До Тото Така е Тото. Много си корумпиран.

9

Тото

преди 1 година

Браво, ей тей се прави. Кога и в България? Общо взето никога. Корупцията е нашия спорт.

8

киро острото

преди 1 година

Пътин е виновен

7

Анонимен

преди 1 година

Нашата ПП вече има официален превод:Партия на пиратите.Отива им.Взеха на абортаж властта и не искат да я пускат като плячкосаха еврофондовете и си уредиха свои хора с тях.

6

Нова конспирация

преди 1 година

КГБ вече не съществува.Накрая ще се окаже,че ни е ЦРУ,ни Русия,а някакви сатанисти,които са решили навсякъде да има смърт,разруха и караници като са наели армия от ботове да прави пропаганда,а балъците се връзват и тръгват да се бият заради програмки.

5

Анонимен

преди 1 година

Чехия ме кефи - истински западни ценности и разврат. Много дрога и много секс. Организирал съм спонтанни оргии в университети в Брно и Острава. Чехкините се дрогират и пускат всичко, навсякъде, а на следващия ден са си с приятеля и ти се усмихват все едно нищо не се е случило. Една се влюби в мой приятел докато изневеряваше на мъжа си, а той се смее и я хока: "изневеряваш с мен на мъжа си и искаш да си ми жена, за мен си салфетка за семе", тя вместж да се засрами се смее също. Готини и евтини.

4

Анонимен

преди 1 година

Според мен е ЦРУ.Обаче е плашещо да има такива прилики.

3

анализатор

преди 1 година

Мдааа... Планът на КГБ за дестабилизация в синхрон из цяла Европа се набива на очи!

2

Анонимен

преди 1 година

"Коалицията има 108 места в 200-членния парламент, но ще загуби мнозинството си без 37-те депутати от Пиратската партия и STAN."Хаха Пиратска партия(ПП).Много познато звучи,но при нас арести няма иначе сценария е същия.Няма и нужда от арести...само да се махнат и да спрат кражбите.

1

анономен

преди 1 година

Я в българското кога?