38

до 47

преди 1 година

до 47, чакай малко, има ли таква българска разработка изобщо? И дори да има би било добре да се ползва такъв софтуер, който е общоприет, изпитан във ремето и се счита за правилен в работата си от широка част в научните среди. Все пак това не са прости неща, проверката на изречение, словосъчетание, абзац или цели глави сред десетки и стотици хиляди документи и статии не е проста работа, а може би е редно и да сравнява и публикации на други езици.

37

Анонимен

преди 1 година

Начи не по 10 акаунта на университет а на всеки преподавател? Кой се пазари за инетересите на народа не знам

36

Анонимен

преди 1 година

Срамна работа с това плагиатство. Да си припомним, че един от пробутваните кадри на Слави беше обвинен в плагиатство, а той най-нахално отричаше. Представям си ако се разровят всички ИТН кадри какво ще излезе. За Каримански чухме достатъчно, Радостин Василев не е ясно колко му е чиста работата, нито на Караджов. Същото се отнася за министъра на енергетиката, който се държеше повече като ПР и не сме наясно какво се случва в това министерство. Тошко го знаем,а пък Генчовска е една слаба министърка

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Глупости. Ако пишеш публикация, няма значение в коя академична специалност си. Не можеш да напишеш 5 формули и да ги публикуваш, нали се сещаш?Мен по-скоро ме притенсява, че ще зпаочнат да наричат "плагиатстване", всеки, които има подобна теза и стига до подобни заключения. Не всички искат да са професори. 99% от студнетите просто искат специалност, знания и диплома.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Мнооооо си зле ...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - Излиза, ама за ограничения ти интелект. Когато четеш даден труд, е много трудно да прецениш, дали е плагиатстван или не, просто зщаото имам милиони и милиони публикации и е невързможно за човек, да прочете всичките. То може и някое второкласниче, ако го пуснем, да пише такава работа и нямам да излезе, че е плагиатствало. И според тебе .. какво? Ще мине ли????

32

Анонимен

преди 1 година

Плагиат е само този който каже ЦРУ .. е това е системата .. пълно менте..

31

Анонимен

преди 1 година

Има и бесплатни продукти та 500 бона са на вятъра. Нека проверят първо професоре, доценти и асистенти особено в право, медицина, финанси и информатика има много са преписали,

30

Анонимен

преди 1 година

Това е върха на безпросветността! Излиза, че от тук нататък, научните трудове ще бъдат четени само от своите автори, а доугите, вместо да четат, ще ползват софтуеър.

29

АнонимеН

преди 1 година

До 30 До анонимния/ АМА СИ ПРЕСТЪПНИК НАГЪЛ! ТЕ СЕ ПИШАТ НА КОМПЮТЪР АМА НЕ СА ПРЕДАВАНИ НА ДИСКЕТА! ЗАЩОТО МОЯТА БЕШЕ НА ДИСКЕТА НО НЕ Е ПРЕДАВАНА НА ДИСКЕТА!

28

Анонимен

преди 1 година

Учете точни науки , физика , информатика , математика решаваш задачата и това е взимаш изпита минаваш .. тази система е предимно за иконмика хуманитарии.. където много се лъже .. по съществп е фащистка система ..

27

АнонимеН

преди 1 година

ОГРОМНО КРАДЕНЕ ВИЖДАМ АЗ ТУК! КАКВО ТОЧНО ЩЕ СРАВНЯВАТ! ЩОТО ЗА ДА СЕ СРАВНИ НЕЩО ТРЯБВА ДА Е КАЧЕНО! МОЯТА ДИПЛОМНА РАБОТА Е СЛЕД 2000 ГОДИНА И НИКЪДЕ НЕ Е КАЧВАНА! АЗ ВИЖДАМ ЕДНО ОГРОМНО КРАДЕНЕ НА ПАРИ! НО ОТДЕЛИХ СТАТИЯТА И ЩЕ ПОДАМ СЪОТВЕТНИЯ СИГНАЛ ДО КЪДЕТО ТРЯБВА ЩОМ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ БЪДЕ ПРИЕТ! КРАДЛИ НАГЛИ УПРАВЛЯВАЩИ

26

Сосидж

преди 1 година

Не визирах толкова, че е от Москва, а че е написана на чужд език и не е проверена никъде. Въпросния е с потекло на политици от преди 1989.

25

До анонимния

преди 1 година

Дипломните работи се пишат на компютър доста преди 2020.

24

Анонимен

преди 1 година

25 няма значение от къде ти е дипломата. Не намесвайте политиката в науката. Има страхотни университети в Русия. Има уникално добри руски учени, работещи и в Русия, както и по света. Добрият университет е този, който провокира създаването на нови идеи, както и този който възпитава студентите в свобода на мисленето, с което се създават идеи. Няма значение дали университета е в Москва, Лондон, Берлин или Масачузец.

23

Анонимен

преди 1 година

Ей будали като дойда ще ви разбия , това е за студенти , не за професори и докторанти , нали като публикваш научна статия в специализран сайт тя автоматично се проверява .. И има няколко класове рейтинг на основа на цитириания Слабоумци взели да плашат професори и доктори..

22

Анонимен

преди 1 година

Това са милярди дипломни работи и как ще хванат тези от преди 2020 г. които не са писани на компютар. Много професори са и починали.

21

Анонимен

преди 1 година

17 пишеш, че са си твои. Има такава опция, поне в софтуера който аз съм ползвала. И на мен ми е хващало мои публикации. Най-щурия момент е бил, когато ми хваща публикация в чужбина и заради специфика в името ми на латински ми заявява, че плагиатствам от себе си. Но може да го опишеш и да продължиш. Не е съвършена система,факт, но е по-добре от никаква.

20

Сосидж

преди 1 година

И аз след две години трябва да мина такова. Даже сега пиша първите си статии и е задължително. Иначе е добре да се проверят купища дисертации и научен труд като цяло. Не вярвам на български език ако са писани дали ще го хваща само, но вероятно ще използва някакъв преводач. В град Нова Загора има сега кандидат- кмет, който натяква докторската си степен от Москва от 1993, ама няма нито една написана статия- на такива не трябва да се признава дипломата, ако е преписана.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е ФАШИСТКА СИСТЕМА . .Да те отсранят , да се гаврят , да учиш 6-7 години за бакалавър..