159

toti

преди 1 година

Не Украйна нападна Русия!Русия нападна вероломно лъга целия свят че няма да напада.Дори и в момента нападна без предупреждение в гръб.Дори няма честа да обяви и признае че води война. Дори вече не се преструват че денацифицираха вече деукринизират тия са фашистите никой в целия свят 21 век не иска да затрие една нация!!!!!

158

Анонимен

преди 1 година

Развързаха ръцете на РФ, играят си с огъня.

157

toti

преди 1 година

ГОСПОДИ ПОПРАВИ ГО ЛУКАВИЯ,ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ !!! КАКЪВ УСПЕХ,КАКВИ 5 лв....ХИЛЯДИ ЗАГИВАТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ЗАРАДИ БОЛНИ МОЗАЦИ И КОЙ ЩЕ ВИ ПРОСТИ ААААААААА!!! ...ГОСПОД ЛИ..???

156

166

преди 1 година

Нато се стреми локален конфликт да не стане ВСВ3. Обаче според мен е неизбежно. Ще има сблъсък и ти не малък. Сега малко боб и леща е положението. Обаче...

155

Анонимен

преди 1 година

Още ли има вярващи, че Русия печели?

154

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 164: Ама наистина ли и ракети имат? О, ужас. Сигурно в Русия много са се уплашили. А защо ли от НАТО все повтарят че те не участват във войната в Украйна по никакъв начин? Въпрос с повишена трудност (за ***).

153

Не е ли ясно?

преди 1 година

До БОЗО: Помисли малко. Кое е това, което можеш да доставиш с ж.п. транспорт, а не можеш да доставиш с ферибот? Има ли такова? Нито морските нито въздушните връзки с Калининград са били някога прекъсвани. За сравнение Япония например няма ж.п. връзки с никоя друга държава, но това не и пречи да си транспотрира всичко, от което има нужда. ........................................................... Разбирам русофобските т'ролски напъни по темата, но дори и тролването трябва да има някакви граници.

152

Анонимен

преди 1 година

Нато вече разположиха войски в Полша и Литва. Батюшките май не им стиска.. Че там и ракети имат..

151

Щерев

преди 1 година

Браво на Литва.... Само така..

150

БОЗО

преди 1 година

До Боби За самолети ли ще говорим, или за фериботи, нещо много ги омеша нещата, едното няма нищо общо с другото!

149

Анонимен

преди 1 година

Разликата, м/ Украйна и Литва е, че Литва са подготвени. И имат ядрени бомби.

148

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Батюшките пълна греда ли ве хахаха

147

БОЗО

преди 1 година

До Имат ферибот Да имат ферибот, да си джиткат насам натам, само че с фериботи не можеш да доставиш всички необходими стоки за НОРМАЛНОТО функциониране на анклава!

146

Хайдутин

преди 1 година

До Боби Бре, значи да размивират за да може рашките безпрепятствено да направят десант в Одеса! Не е ле МАЛКО нагло?

145

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Ех, тези батюшки, 'Ах този джаз'. ;) Отвсякъде - греда.

144

Имат ферибот

преди 1 година

"Морският транспорт от висок клас гарантира надеждна връзка между Калининградска област и цялата страна. Това заяви президентът Владимир Путин по време на церемония по вдигане на знамето на новия ферибот Маршал Рокосовски в петък, 4 март т.г. Наличието на морски транспорт от този клас ще ни позволи да гарантираме постоянна, надеждна връзка между западния аванпост на Русия и цялата страна".

143

Анонимен

преди 1 година

7-мия пакет санкции е пълна блокада на Източна Прусия докато раш.истите не се изтеглят в Плутлеристан

142

Да допълня...

преди 1 година

Задълбочения руски анализ го знаем.Така анализираха и Украйна.При Литва няма да мине.Просто спазват европейските санкции.Нищо лошо.

141

Анонимен

преди 1 година

няма как Вовата да не премаже фашистите

140

Анонимен

преди 1 година

До Бичев, абе прецакал си се в Истанбул ги менкат по 120-130 рубли за $, на Слънчака има едно бюро дето ги менка 60 рубли за лев, ама тура и 5% комисия