118

До Автора

преди 1 година

НаМисирки като вас,които угодно правят това което им се казва да правят...няма как да се вярва!И не са над 50% а сигурно 80% и нагоре не вярват на такива като вас!Вие не сте за вяра!!!!Едно време казвахме на политик и метеоролог да нямаш вяра,сега и журналистите сте в кюпа!

117

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 116-Бълг.Хелзинкски Комитет- Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт Отворено общество на Джордж Сорос, и други подобни бок...ци от 1993 г. е член на бившата Международна хелзинкска федерация със седалище във Виена.,учен,който и пише за Ню Йорк Таймс и е непознат за аудиторията,голямо сравнение няма що...

116

Чукундур

преди 1 година

До Боб Една стара народна поговорка казва: "Каквото почукало, такова се обадило."

115

g.venov

преди 1 година

До Я па ти.. я кажи за Косово и Северна Македония...

114

Анонимен

преди 1 година

Да одобряваш войната - трябва да си умствено изостанал ?!?

113

на днесбг

преди 1 година

изобщо не вярвам!Те пишат това.което са казали амриканцитеТъжно,нали,но е факт.Против войната в Украйна,заставам зад г-н Путин!

112

Анонимен

преди 1 година

Кое безмозъчно мекотело може да подкрепя Русия . Отваряш 14 -те признака на фашизма и сравняваш . От сравненията не може да се избяга . Русия е ФАШИСТКА ДЪРЖАВА . Ако може някой да ме опровергае .

111

Анонимен

преди 1 година

Това, че не одобряват войната не значи, че обвиняват Русия за това, сещате ли се? Спрете пропагандата и вие, защото и вие сте причина никой да не вярва на медиите. Войната никога не е била "на Путин", войната е на наркозависимия, грантостимулиран Зеленски и онези, които ги ползват за прокси.

110

Боб

преди 1 година

Обстлелват Донецк от една седмица усилено всеки час, пазари, жилищни блокове, цивилни жертви и деца. Имаше само идна навина за това в немските медии и пишеше, че Русия ги обстрелва! Всички в Европа и Украйна вярват, че Русия обстрелва и убива про-руските сепаратисти?? То е логично!

109

g.venov

преди 1 година

Нелче,Нелче пак поредната лъжа,а що не покажеш това-Международната асоциация на Галъп или нейните членове не са свързани с Gallup Inc., със седалище във Вашингтон, окръг Колумбия Международната асоциация на Галъп не поема отговорност за проучвания на общественото мнение, различни от своите собствени. Ние изискваме нашите проучвания да бъдат кредитирани изцяло като Gallup International (а не Gallup или Gallup Poll). е за каква обективност гпворим бе коко....ко

108

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Поредната опашата лъжа на ДНЕС. И на децата е ясно, че хад 80 % от българите подкрепят Русия.

107

до 108

преди 1 година

Не знам как ще да е след нас но си мисля_ дупе да ви е яко !!!

106

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 99 Ето една голяма лъжлива новина от теб.Донецк и Луганск не са признати от никого като отделни държави. Дори от Русия.

105

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 93 Това говори че комунизма у нас не само не си е отишъл , а дори се развива.Явно се предава по полов път.И Путин и Зеленски са за пребиване , но войната не може да се оправдае с нищо.И не Зеленски нападна , а Путин.

104

Анонимен

преди 1 година

докато и последният живял през комунизма не си отиде трудно ще потръгне тази страна - за щастие тук времето е на наша страна

103

Анонимен

преди 1 година

по заповед на дядо байдън много лъжете никои неви вярва даже и сега написахте че 60 ороцента са проттв воината и пак лъжете в бг 80 процента са против неонацистите

102

Мяу

преди 1 година

Българската медия е ниска като педя, евтиният начин на мислене повредия.

101

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая новина против Русия, която да не е преведена от DW, Ройтерс, Дейли телеграф... "Родно" производство е - "Скалъп Интернешънъл Буркан".

100

Анонимен

преди 1 година

В тази пародия на медия, всеки ден имаше 10-15 фалшиви новини на ден срещу Русия, пуснати през преводача на Гугъл и що-годе редактирани от полуграмотните им "журналисти".

99

БКП

преди 1 година

Румен Радев , Възраждане и Слави Трифонов задружно в борбата ще довършат страната ! Слава на БКП !