32

До 38

преди 1 година

Ами, аз ти преотстъпвам моите дози. Сложи си 4,5 и 6-и бустер. Може даже на един път,за да станеш по-защитен и свободен. Иначе около мен най-прободените баламурници, дето най-много квицаха за ваксини всички се натръшкаха от ковид зимата въпреки живителните бустери.

31

Анонимен

преди 1 година

Чета и не вярвам на ушите си-толкова неграмотни писачи!Цивилизованите държави се ваксинират, но бай *** е умен - не ще!

30

Бъдете проклети

преди 1 година

Я си таковайте майките всички шамани по всички платени медии и всички овце, които се връзвате на лъжите им! Война + пландемия. Цел : инфлация, съсипване на малкия и средния бизнес. Глад! Бъдете проклети! За врчни времена!

29

Анонимен

преди 1 година

Британката Вики Спит е първият човек на острова, получил днес обещетение за смъртта на съпруга си след ваксинация с Астра Зенека. Над 1300 човека са поискали обещетения за увреждания и причиняване на смърт от ваксините, над 400 000 са регистрираните получили странични ефекти.

28

Анонимен

преди 1 година

И като му е починала жената на фарма шефа да не мислиш че е в траур за старата чанта? Може и да й е помогнал фармацевтично да отиде в един по-добър свят, докато той се наслаждава на този свят с парите от вашето зазобване в аптеката и боцкания.

27

Анонимен

преди 1 година

Айде гетото под строй на ваксинация! Какво чакате! Всяко семейство има починали близки от ковида. А, сетих се! Не били умрели от ковид , а лекарите ги убили. ....нари това беше опорката?

26

Анонимен

преди 1 година

За ваксинирана Европа ще е лека вълна, за неваксинирана България, жертва на антиваксирски ***, ше е по-тежка. Очаквано и предизвестено.

25

До 27

преди 1 година

ТОЙ си знае работата, или хорската мъка и проклятия влияят на съдбата...Дали като ехо, или като бумеранг, но всичко се връща тъпкано даже върху близките. На един от шефовете на Биг Фарма е починала съпругата например... Адептка на принудителното ваксане от Австралия остава без 26 годишната си дъщеря, починала внезапно по време на сън....

24

Морона вируса е

преди 1 година

много страшен. Разправят, че около 5 милиона души по целия свят са умрели от него. Това което не разправят, е че за същия период от две години са умрели 3 милиона от рак на белия дроб, 1,5 милиона от рак на простатата, 3 милиона от цироза на черния дроб, а само за 2019-та има 17,8 милиона смъртни случая от сърдечно-съдови заболявания, 85% от които инфаркт. Защо няма обявена пандемия от инфаркти, цирози и рак, след като убиват много повече хора от морона вируса?

23

Анонимен

преди 1 година

Помнете им лицата помнете им имената найстина ще дойде време в което някой че трябва да отнесе отговорноста за агетирането и налагането на тези безумни и вредни неща и събития стресът насаждане на омраза и разделение на хората докарва е до просеща тояга на много хора по света.Помнете им имената и лицата не ги забравяйте хора.

22

МСА

преди 1 година

Тоя лаборант се наssра... в очакванията си

21

Анонимен

преди 1 година

Спрете се вече да лъжете и изнудвате човечеството Направихте големите пари сума народ си отиде за да е по-леко на някои. Почвам да мисля, че и господ подкупихте, защото не ви наказва за безобразията и нещастията, които причинихте.

20

Анонимен

преди 1 година

Аре бе, бодете се! Аре ходете да слагате бустери! После още бустери! Аре че е крайно време да се отървем от немислещите зомбита. А пък ако не сте имали "късмета" и да се размножите до момента директно получавате и награда Дарвин за всеки поставен бустер! Хайде юруш на факсините, че новата вълна иде.. вече *** на вратата!

19

8/1000 от вакссини

преди 1 година

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.

18

Айде

преди 1 година

Измамата....

17

Анонимен

преди 1 година

Сори бате, не минава номера вече. Щом 30% са напълно жигосани от Българите, и при оная супер пропа, смятайте сега няма да минат 10% още нагоре. А и да не кажа, че е супер нездравословно за всяко правителство натякването за бустери.

16

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии, изолирахте ли вирус най-накрая или се надявате шараните пак да се хванат на един фалшив тест?

15

Пацо

преди 1 година

Сега има война и инфлация.Нямаме време за вируси и болести.Трябва да подготвяме зимнина за зимата,кой ще се занимава с Ковид.Ей към септември,може да се разболеем,сега нямаме време

14

АНОНИМЕН

преди 1 година

Стига сте писали лъжи!

13

:)

преди 1 година

Пурко се обади чак от берн, не знае ли, че в бг има нужда от лекари