16

Към № 19.

преди 1 година

И какво ти пречи Борисов? Да те е обидил? Да се държи,като тези новоизлюпени министри и депутати,които си плюят в устата? До преди три дни всите бяха единни в коалиция.Държаха се ,като пияници в кръчма, звеноводки в ТКЗС,клюкарки и клюкари на мегдана в село ...Извадиха си миризливите гащета и *** за нула време,та даже и някои се сбиха в НС.Бутаха се ,като врачани в във влак преди 1989г.

15

Joko

преди 1 година

Парламентът се напълни със сиви искърски го ***.... Пълно олицетворяване иженарицаемият МинетСъвет.....

14

п.п.

преди 1 година

русия, турция, франция, сащ...това са президентски републики, какво каже президента-това е, а у нас 240 хрантутници са като разгонени *** - 1300 г. българия е била монархия и независима, а с тая републиканска анархия-надолу, надолу, надолу.....

13

Анонимен

преди 1 година

Накратко казано - оллигоффрени.

12

Анонимен

преди 1 година

Това не е нищо ново.Всичко идва от нивото на развитие на централната нервна система.Бойко Ви го каза преди години.Няма материал.А аз Ви казвам,че липсва качествен материал.

11

Dinosaurus

преди 1 година

Ама то и "луд умора няма", обаче какво градивни о конструктивно има в това. Сега било криза, що? Щото Кокорчо истеряса на трибуната на НС в пророческа екзалтация? И каква квалификация е това да си млад неук, неопитен и нагъл самодеец? Ама хайде спонтанно да ги подкрепим в разрушителната им гавра с България, от която утре ще духнат с пълни гушки (офшорки). ПОБЕДА! ПОДМЯНА! ПОДРИВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА! Ура, другасри, власт с измами се взема, с кръв се дава. ПИЯТ НАШАТА КРЪВ, българи, събудета се

10

Анонимен

преди 1 година

ДПС никога не са управлявали с ГЕРБ! Престанете да втълпявате тази лъжа! Омръзнахте ни вече! ДПС управляваше с БСП- в тройната коалиция и при Орешарски. И БСП предложиха делян пеевски от ДПС за шеф на ДАНС. Защо се правите на ударени с мокър пищимал?

9

Хахаха

преди 1 година

Да...друго си беше тройната бсп С дпс.......хахахахаха

8

Анонимен

преди 1 година

Не искам герб и дпс пак да управляват.

7

Какво следва

преди 1 година

До истина е: Следва, че трябва да отстраним чалгаджиите от политиката.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Това правителство ако се задържи, пази Боже, бедна ти е фантазията какво ни очаква! Заем след заем, горива по 10 лв. и невиждана мизерия!!!

5

истина е

преди 1 година

Щом и чалгата навлезе дълбоко в политиката значи , че никога няма да се оправим!!!

4

Що се чудите , бе...

преди 1 година

ТОЛКОВО ИМ Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ , НА ХОРИЦАТА...ха,ха,хаааа...УЧИЛИ ТРОТОАРНО ПРАВО!

3

До 1

преди 1 година

От старост. Старостта уморява.

2

Анонимен

преди 1 година

То и народът ни е такъв. Инфантилен.

1

маркиз дьо саП

преди 1 година

Много ми е интересно от какво са уморени старите депутати? Явно да въртиш далавери и да прибираш пари от комисионни и за лобиране не е лесно.