55

Анонимен

преди 2 години

И в тая статия как така тая изведнъж спря да говори за маймунска шарка и другата половина на текста говори само за ковид и изведнъж забрави, че въобще дори е споменавала "маймунска шарка" тая смрад

54

Анонимен

преди 2 години

Ако нема да посрещаш първия случай с радост, моя тлъс хо й ще го поемеш с много голяма радост, ГЛОМБ ТАКЪВ

53

Анонимен

преди 2 години

И повярвай ми, ситуацията не е в ръцете на "епидемичните власти" въобще ;)

52

Анонимен

преди 2 години

Супер! Може ли да каже кой ще е първата жертва като така прогнозира? Айде, тя тая е пълен бо-***, никога нищо не познава и постоянно говори пълни болонии, но все пак бих искал да знам кой тя прогнозира, че ще бъде първия заразен

51

Анонимен

преди 2 години

Каква маймунска шарка е това след като заразява хора? Още една измама, още една лъжа с цел масово изтребване и убиване на човешката раса... Дори и хората с половин мозъчна клетка не биха тръгнали подир такава глупост

50

Дидо

преди 2 години

След този гей парад, нищо чудно!

49

Теодоро

преди 2 години

Маймунската шарка първо и последно ще стигне тъй да знаете,доцентката тромб,и после до вашата редакцийка..тъй да знаете

48

Анонимен

преди 2 години

Жалко само, че тази шарка не е смъртоносна... в комбинация с кромид факсините би била чудесно решение за отърваване наведнъж от зомбитата и пееедерите.

47

Анонимен

преди 2 години

А, номера с леко по лекото разпространение го научихме вече, не вървите.

46

Анонимен

преди 2 години

"Работи се по комбинирана грип-COVID-19 ваксина, така че апликацията да е само една за удобство на пациента, каза още тя."________Ясно, значи и от противогрипните ваксини ще ни откажете.

45

8654

преди 2 години

След криворазбираната свободия и натрисане на из*вра*те*ни практики и шествия, съвсем нормално да дофтаса и у нас

44

Анонимен

преди 2 години

Демек американците свършиха парите от ковид ваксините. Толкова милиарда наляха в Украйна и сега пак искат да точат пари от ЕС за поредната нова глупост като двете им фармацевтични компании създадат нова комбинирана ваксина. Боже! Няма ли Господ за тези, че да ги затрие от лицето на земята

43

Ха ха

преди 2 години

До Анонимен: "Маймунската шарка не е вариола, вариолата е изкоренена."==>>Доц.Гломб не ги знае тези неща, тя е само доцент. За да ги знаеш трябва да си академик и то поне на 2-3 академии.

42

аа

преди 2 години

пожелаваме на гломба да падне първа жертва в боя

41

Анонимен

преди 2 години

Никаква ваксина няма да си слагам! В отлично здраве съм благодарение на здравословния начин на живот, който водя от години. За 10 години не съм боледувал нито веднъж от вирусна инфекция и това може да се проследи в здравното ми досие. Същевременно виждам как мои познати, ваксинирани млади хора с по три дози в момента са тежко болни в болница. А някои от тях, които бяха със заболявания внезапно починаха. Така, че Америка да вземе да намери друг източник на финанси за войната в Украйна!

40

Анонимен

преди 2 години

След мощния гей парад изобщо не се учудвам

39

Онзи

преди 2 години

Боц Боц Гейтс, хареса това.

38

елито

преди 2 години

Колумб пак ли ти! Айде замълчете поне за малко и оставете хората да се чудят как да изкарат месеца заради инфлацията.После се маймунете колкото искате.

37

Един Българин

преди 2 години

Добре де плащат и за подобни *** интервюта, ****туцията е най-древната професия, ама се излагате вече. 2000 случая за 4 месеца по целия свят - ГОЛЯМ ПРАЗ! Срамно било че не сме били набодени, ами напротив то тов ани държи живи и здрави. Я вижте Германия и Италия колко повече се борят и до сега имат ядове, а ние не. Аз и жената сме рискови групи и по-лека настинка никога през живота си не сме карали. Приятели се набодоха и вместо за ден им мина за 4 дена, че се хвалят че било леко :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Вариола?!? Тая продължава с глупостите и лъжите.