14

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ха ха ха ха.ще падна от смях!И тези нещастници искат да пердашат руснаците!И как ще стигнете до Русия,мили мои джендърчета?Може би с планински велосипеди.ха ха ха ха ха Англия е истинска държава и доказана световна сила за разлика от БКП-Лоййнарияя и русията на пуууткин! Ще видиш кой ще победи, макър че дълбоко в себе си знаеш какъв ще го усетиш през есента!:)))

13

англичанин с колело

преди 1 година

Ха ха ха ха ха ха ха.ще падна от смях!И тези нещастници искат да пердашат руснаците!И как ще стигнете до Русия,мили мои джендърчета?Може би с планински велосипеди.ха ха ха ха ха

12

Анонимен

преди 1 година

американофенчета що така стачкуват на запад,нали са много добре там.Заплати големи а също и разходи големи,хаха

11

Анонимен

преди 1 година

"А заспалият бг народ, чака Освободител, който после да го тъпче и му робува." стига де, нали САЩ ни освободи преди 32 години. Ако не бяхме свободни щяха ли всяка седмица рейвъри да се дрогират по цял уикенд в гората? Каква по-висша форма на свобода, от тази да не служиш на системата и да се самоунищожаваш? Безработицата, огромния брой разбити семейства, деца по домовете за сираци и лукса да се возиш в баварец по Попа докато разминаваш по бездомни са само част от привилегиите на свободния човек

10

Бонго Бонго

преди 1 година

Причините за стачката,ако няма ще намерят.Важното е българино, че тия се борят за щяло и не щяло. А заспалият бг народ, чака Освободител, който после да го тъпче и му робува.

9

Анонимен

преди 1 година

Верно имат супер солидна инфраструктура.. идеална за рикши. :))) . ..Имат си всичко качествено и надлежно за разлика от територията на янко-овчарските сподвижници!:)))))

8

Анонимен

преди 1 година

Верно имат супер солидна инфраструктура.. идеална за рикши. :)))) Направо само за това правена таз инфраструктура. п. с. и те си имат външни клоздти с дупки и то доста над 30% Толкоз за клозетите.

7

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах каква е причината за стачката.. Искат по добро заплащане, как пък сам не успя да се сетиш!?

6

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах каква е причината за стачката

5

Анонимен

преди 1 година

Не по требната кралска институция ще яхне колелета. Няма по-паяжиняссли карикатури от т. нар. англ. двор.

4

Анонимен

преди 1 година

санкциите помагат на русия против тях

3

Анонимен

преди 1 година

В таз *** скоро само пеша ще ходят, а товарните превози с рикши. Те си имат и без това традиция от индийския период на колониализма, сега ще го прилагат нагледо. По-зле от аборигени станаха. Аборигените поне евоюлират, а тез деградират.

2

ДАНС и МВР убиват

преди 1 година

Главният прокурор Гешев е замесен в Криминални престъпления - трафик на хора и воайорство чрез СРС!

1

Анонимен

преди 1 година

Брекзит в действие,няма ги нископлатените европейци ,а ония с *** само се развъждат,за работа не ги търсиТо защото сральовците от БКП - Лойнарияяяя са много работни, нали!