60

Рашков

преди 1 година

Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....

59

Анонимен

преди 1 година

Мисл1 че френското предложение с малки корекции е ок. А макетата ще приемат каквото им кажем, защото това е последният им шанс. После отиват в девета глуха, заедно с Украйна🤣

58

Анонимен

преди 1 година

ей въртят сучат докато не махнат това вето няма да мирясат,а бе не виждате ли ,че сме голи и бедни ние българите,С.Македония е чак на 10 място , има др.проблеми за решаване.Германия пълни газовите си хранилища вие спасявате Кирчу.

57

Боб

преди 1 година

На пазара: История, продавам евтина 13 вековна история! Само тази седмица промоция 50% намаление!

56

...

преди 1 година

И в продължение- ние за първи път в най- новата ни история сме на страната на силата в смисъл, че от нас зависи нещо и ако се огънем ще сме доказано най големите ***.

55

...

преди 1 година

До НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ: Като не разбираш, не коментирай! Тук има хора, които се определят като турци, арменци, евреи кой, какъвто се определя. Даже една елементарна справка пък било то и в Гугъл да направиш, ще го видиш. Въпросът е, че там НЯМА дори самоопределяне на българско малцинство, но за сметка на това има албанци, гърци, турци, сърби и пр. Не съществува в Конституцията им. Ей тук е заровено кучето. Да не говорим за език, история и други, че дълги теми.

54

taschunka witko

преди 1 година

Късно джанъм

53

Анонимен

преди 1 година

Европейците си направиха изводите за нас от много извори.Войната в Украина,Ковид кризата,нивото на престъпност,дискриминация,неонацисти в Европейския парламент......Сега се чудят защо приеха България и Румъния в ЕС,вместо Македония и Албания.

52

Анонимен

преди 1 година

За какво Ви е да четете? Това е предложение на ЕС към нас и Македония.Не го ли приемем или не го приемат избират или избираме Путин.Това е *** тест за Македония и България.

51

По същество

преди 1 година

"Ще бъдат осъдени всички представители на ПП, БСП и ДБ." Може и други като ГЕРБ, ДПС и ИТН покрай тях.

50

Анонимен

преди 1 година

Защо не се публикува да прочетем всички това прословуто предложение? Или може би политиците смятат, че народа е *** и няма да го схване?Докога ще ни определят съдбата нЕкви случайници, довяни от незнам къде си?

49

Бонго Бонго

преди 1 година

Всички гледни точки при вдигането на ветото. Тоест всичко ще отшуми в алабалистика. И няма да има българско малцинство в Македония.

48

Царя е гол

преди 1 година

Купените депутати ще бъдат безпристрастни, при решаването на въпроса с Македония!

47

Предател

преди 1 година

До САМО ПИТАМЕ : *** ние не решаваме вътрешните проблеми на Македония. Те искат да вземат наша история, след време ще трябва да впишем, че Самуил в македонец, че Гоце Делчев е македонец и голяма част от историята, дори и езика. Борим се за България *** предател! Марш от държавата безродник!

46

Предатели

преди 1 година

Стига *** ***. Като пуснем македония и предател националния интерес и дедите си и цялата си история, с колко ще поевтинее хляба питам????????? С колко по-добре ще живеете от това, че предавате националния интерес? Как ветото ви пречи на цените на хляба *** предатели?

45

Анонимен

преди 1 година

Българите по голям % не ги интересува и не са запознати с двустранния договор. Те си знаят , че решението е да сме заедно в ЕС и НАТО . Това което пречи знаят , че е Сърбия.

44

Предател

преди 1 година

До ЗАЩО ДА СЪМ ПРЕДАТЕЛ Защото ***, едното няма общо с другото. Като отстояваш българския интерес, това не пречи цената на хляба да е ниска. *** нихилист.

43

САМО ПИТАМЕ :

преди 1 година

С КОЛКО ЩЕ НИ ПОЕВТИНЕЕ ХЛЯБА , ГОРИВАТА И ЖИВОТА ИЗОБЩО --АКО РЕШИМЕ "ВЪТРЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ" НА РС-МАКЕДОНИЯ...ХА,ХА,ХААААААА.....КАКВО ПЕЧЕЛИМЕ ОТ ТОВА , НИЕ С ГАЙДИТЕ...???!

42

ЗАЩО ДА СЪМ ПРЕДАТЕЛ

преди 1 година

...КОГАТО --ВЪТРЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА РС-МАКЕДОНИЯ , ИЗОБЩО НЕ МЕ ЗАСЯГАТ ...А МЕ ВЪЛНУВА -- ЦЕНАТА НА ХЛЯБА МЕСОТО И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ЗА МОИТЕ ДЕЦА ???!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Стига сте я дъвчели тая дъвка Македония. Ясно е че борбата е за власта.