28

Може и в петък

преди 1 година

Ако трябва може и в петък да е гласуването. А ако не купим 6 депутати може и другата седмица. Само 6 дупедати търсим и промяната продължава - до дупка, а след дупката дупка.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3-"спонтанния протест"??? Ама колко спонтанен?? КП и АВ и сие не знаеха,нали? Ти да видиш!!! А пък напредъка на БГ идвал само от София,защото хората от провинцията не носят нищо на икономиката и обществото!? Пази Боже от такива специалисти,които само обикалят и опикават площадите на София срещу сандвич,кафе и ! Е на това му се казва наглост и простотия!!! Но за съжаление накои им ръкопляскат,мислейки,че са победители!! Колко жалко,каква пошлост!!!

26

Дядо Поп

преди 1 година

Един мъртвец не го ли погребат навреме жилището се умирисва на умряло. Така че колкото по-рано по добре.

25

???

преди 1 година

"Въздържал се ",да се отчитат като подкрепа на правителството ?? Какви са тези глупости ? След като се гласува така ,не трябва да се отчита никъде ,то защо и тези които гласуват против не ги приемат като подкрепа за правителството ? Супер наглеци !Не си ли напазарувахте вече депутати ,та се чудите още какви глупости да измислите за да оцелеете?

24

СЕГА ШЕ ЦЪФНЕТЕ ,БЕ.

преди 1 година

ВЕЧЕ ИДВА "ПОСЛУШНОТО ПРАВИТЕСТВО "--НА РУНДЬО ОТ ЯНЕВ , КОПЕЙКИН , ЧАЛГАРЧЕТАТА И КАК ВИ КОРНИ ---ЗА ДА НЕ ИЗПУСНЕ КОМИСИОННИТЕ ОТ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ ....!ВСИЧКИ ДРУГИ ---ЩЕ СА ОПОЗИЦИЯ!!!...КОФТИ ЩЕ Е --АКО КОПЕЙКАТА СЕ ОГЛЕДА У ПАНИЧКАТА НА КОРНИ И СТАНЕ МАЗАЛО....ТОГАВА И ГОСПОД НЕМА ДА ВИ СПАСИ!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Колкото по дълго остава на власт, Кирчо става все по жалък. ПП вече означава- Промяната приключи.

22

taschunka witko

преди 1 година

Колко по 500К или 1Мега ще се отпуснат от харвардците до тогава.

21

До 19

преди 1 година

И кой да дойде,отново мутрите ли,не ги искаме.

20

Анонимен

преди 1 година

ура-а-а! Удъли се с един ден живота на правителството!

19

до 19

преди 1 година

А като се махне кой ще дойде на негово място според тебе?

18

гжжгжощго

преди 1 година

спрете да агитирате народа петков трябва да се маха

17

анализатор

преди 1 година

До: номер 16 (питам) Ами да ти отговоря като питаш. Твоята преценка е напълно погрешна. Замисли се само! Предложението да се гласува вот на недоверие на правителството идва от опозицията. Ако правителството и подкрепящите го депутати ги беше страх, колкото и да се опитваха да го отлагат то нямаше да им се получи не мислиш ли? Защото, ако по-голямата част от депутатите подкрепят вота на недоверие, те щяха да направят всичко възможно вотът да стане час по-скоро! Кой се страхува тогава, а?

16

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАКВО СТАВА, КИРО ЛЪЖАТА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ПАРИ, ЗА ДА СЕ РАЗПЛАТИ С ПРОДАЖНИТЕ ДЕПОТАТЧЕТА И МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ. НЕ БЪДИ ГОРД ЛЪЖЕЦ КИРЕ ВСИЧКИ ТЕ ЗНАЯТ КАКЪВ СИ ТИЧКАЙ НА КИЛИМЧЕТО НА "КОЗЯК" ЗА ПАРИЧКИ, ТЕ СА ГЛАДНИ И АЛЧНИ, ЗНАЯТ, ЧЕ Е ЗА ПОСЛЕДНО. НО ИМ КАЗВАЙ КАТО СЕ РАЗПЛАЩАШ С ТЯХ НАРОДНАТА МЪДРОСТ "АЛЧНОСТТА ПОРАЖДА БЕДНОСТ"

15

питам

преди 1 година

Шубето е голям страх. Отлагат във времето гласуване вота на недоверие. Надявате се че сряда е пазарен ден, и ще напазаруват още предатели. ПП и компания стигнаха дъното, и там им е мястото.

14

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам, май ще го отложат за неопределено време?

13

Анонимен

преди 1 година

Да го отложат за догодина!

12

рибока

преди 1 година

А бе да отиват на море,а след ваканцията отпочинали да гласуват.

11

Анонимен

преди 1 година

значи до четвъртък кокорчо си заминава

10

Анонимен

преди 1 година

Aбе ще си отидете с камъни накрая

9

Анонимен

преди 1 година

До баба мараБабче, няма как да случиш на хора, още не са се родили надеждните. Тия 240 избранници са все на чуждата доларова хранилка.