19

поета го е казал:

преди 1 година

Патриот е - душа дава за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продава си и душата.

18

Анонимен

преди 1 година

Франция беше гарант и на Минските споразумения,нали?

17

Анонимен

преди 1 година

Tова е нищо. Трябва да признаят, че са българи.

16

Анонимен

преди 1 година

Блокада на макетата, до признаване на всички исторически факти. Всичко друго е македонски лъжи и подигравка с историята ни. Ние няма за къде да бързаме, нито имаме какво да губим Пт тази ситуация, да му мислят макетата.

15

Анонимен

преди 1 година

Е и, това ли е най-важното, не беше ли по-важно да се спре с изкривяването на историята, рушенето на паметници и езикът на омраза?Даже това вписване в Конституцията въобще не се споменаваше преди 2 год., някои от някъде го спусна и се работи да се хванем на тая стъръв, да плеснем с ръце, да се прегърнем с мъкедонците и да вдигнем ветото.

14

Анонимен

преди 1 година

Четох в капитал специална статия как Слави казвал неистини за макетата. Открито нападат Слави и го обвиняват в лъжи. Но хората не са слепи, всеки вижда, че от ЕС ни изнудват да се съгласим с неизгодни за нас условия. Слушковците на ЕС(ЕС) пак ни пробутват ментета, а всичко е много просто. Вън крадците на история, докато не признаят истината.

13

Анонимен

преди 1 година

Френското предложение не решава нищо около спора а просто отлага решаването на проблемът за бъдещето. Дори да приемем, че ще застанат зад нас Французите и няма да ги пуснат докато не изпълнят условията дори и да са започнали преговори това нищо не решава. Макетата не са съгласни с нашите условия. Реално това ще ги вкара в ситуацията на Турция. Започнали са преговори но са в патова ситуация. Този сценарий е абсурден и не решава нито един проблем по казуса Македония. Следва да се отхвърли веднага!

12

Анонимен

преди 1 година

Тази както и да си сменя името ди е все същата кокошка. Ако не се обади и тя с нейното безценно мнение, България ще загине.

11

Анонимен

преди 1 година

Като си закарам колата на сервиз ПЪРВО ми я оправят ПОСЛЕ плащам. Като си извикам майстор да ми измаже стената ПЪРВО я измазва ПОСЛЕ му плащам. Макетата ако искат да вдигнем ветото ПЪРВО да изпълнят условията ПОСЛЕ ще го вдигнем. Не може ПЪРВО да вдигнем ветото ПОСЛЕ ходи ги търси. Така не се правят договорености! Да не говорим, че ние още не можем да се разберем ЗА УСЛОВИЯТА. Ние имаме едни условия, те са готови на други!

10

Съдията Дред

преди 1 година

До Анонименза Яворов ще има бой! До сега нямаше ... Доколкото знам са продадени на германски медиен концерн преди повече от 10г. И не само Яворов. Много български автори вече за да бъде публикувано нещо от творчеството им ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ на западните собственици на авторските им права ... България е тотално разпродадена . ТОВА правят родните ни политици през последните 30+ години. НЯМАМЕ вече бжългарски банки, нямаме българско земеделие , нямаме българска промишленост, РАБОТИМ ЗА ЧУЖДЕНЦИ...

9

Анонимен

преди 1 година

И в България и в Македония взаимоотношенията между двете държави се използват единствено и само за политическите борби между партиите в самите държави. И по това си приличаме че сме от един корен.

8

Анонимен

преди 1 година

12 за Яворов ще има бой!

7

Анонимен

преди 1 година

То това хубаво, но ако предложението е че са малцинство е направо гнусно. Така, че г-жа Нейнски, която има голям либийски грях да мълчи. Българите ще фигурират в Конституцията на СМ като животворен народ майка. Защото ние сме това, а не някакво ди малцинство. И преди македонците да се разкрещат ще им го кажа в прав текст. Вие сте наши братя, от една майка сме. И искаме да го признаете. А това, че сте избрали да сте отделна държава, добре. Ние първи ви признахме. Защото искаме да сте свободни!

6

Съдията Дред

преди 1 година

както винаги оригиналния текст на "предложението" СЕ КРИЕ ... а на простолюдието се представят свободните фантазии на разни пишман полЕтици набързо и през ред прочели напизаното .... Нема лошо. От целия текст ще ни сервирате само няколко реда тълкувани от вас, ще премълчите неудобните клаузи така че да неизпитаме желание да грабнем сопите и да дойдем пред Министреския съвет.. и тихичко и потайно ще подпишете Какво толкова ? ДОРИ СТИХОТВОРЕНИЯТА НА ЯВОРОВ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ СА БЪЛГАРСКА СОБСТВЕНОСТ

5

Дзивко

преди 1 година

Нещо ДБ и костовисти един след друг се юрнаха да защитават тва предложение, аз си мисля, че е по добре първо РСМ да си направят промените, пък после да падне взетото, че Франция беше гарант и за Минското споразумение пък нищо не стана

4

художника

преди 1 година

Французите много добре знаят, че Македония е българска, но ги беше срам да си признаят грешката когато излъгани от Сърбия помогнаха за анексирането Македония. Това предложение е признание и един вид извинение за дългогодишната им заблуда, защото ЕС никога досега не е взимал страна в междудържавни спорове.

3

Анонимен

преди 1 година

надето михайлова па що я активираха...да не да искат още някой блок на АЕЦ Козлодуй да спират....

2

Gogo

преди 1 година

Стига ни лъга Нейнски! ЕС нищо не може да гарантира! Хайде публикувайте го това френско предложение да го видят хората! Никаква вяра на западняците не бива да имаме! Лъжовни, лицемерни и зли са! същите т.нар.велики сили франция и англия, които унищожиха санстефанска България и се погавриха с националния ни идеал и с хилядите жертви, дадени за обединението на родината ни, сега ни залагат капан за рсм! Стига натиск! Който наш политик се огъне сега е национален предател!!! Нито крачка назад!!!!!!!!

1

ДДРОнег

преди 1 година

Това ще бъде най-доброто предложение - Нашите Главни условия да са в преговорната рамка и да се започне процеса на присъединяване на РСМ в ЕС !!!__И да не забравяме - както Българите в РСМ са с промити сърбомански мозъци, така и в България сме с промити русофилски мозъци !!!