17

Др. Фаучи

преди 1 година

Не разбрахте ли още че само във вакси, бустери, локдауни и маски/и то по две/ е разковничето за здраве и дълголетие? Там странични ефекти няма! Слушайте Науката! А Науката- това съм Аз. И отчасти Кунчев и Кантарджиев. Дори журналистите ще го потвърдят(че къде ще ходят)

16

Анонимен

преди 1 година

Витамините наистина могат да бъдат опасни. Затова хранете се разнообразно. Има шанс натрупаните отрови в храните да се неутрализират в стомаха. Това ни остава. Очаквам сега професори да предложат подходящи комбинации от храни като доказателство за тази моя измишлйотина. Дано не се сетят и от СЗО, МВФ, СБ и сие.

15

Светозар

преди 1 година

Има нещо вярно в тая работа. За вреди не знам, ама от витамини се напълнява. Не само личен опит, но това съм го чувал от много мои познати. Всички витамини от групата B, А и т.н. предизвикват напълняване. Не знам защо, но практиката го доказва. Изключение е може би само витамин С / но вдига кръвното /. Той е вид киселина. От киселина няма как да се напълнява. Така, че имайте предвид този интересен ефект на витамините. Внимавайте, ако жулите мултивитамини и разни такива, без особена причина.

14

Мнение

преди 1 година

Как няма да е наплашен и неориентиран народа, като непрекъснато го заливат с вируси от лабораториите. Кой когато се сети, че може да печели пари от ваксини, пуска вирус и напрежението започва. Как да вярваш и на докторите, като и те плашат, че ще има чували с трупове. Колко се осмелиха открито да заявят по медиите, че всичко това е заради алчността на шепа хора?

13

Анонимен

преди 1 година

Когато давате "специалист", пускайте поне някой човек над 50г възраст с опит и стаж, а не лапета.

12

Анонимен

преди 1 година

И минерали, това са мезето към витамините, и само по повод

11

Зевзек

преди 1 година

Аз наблягам на винЦЕ щот съм чувал че съдържа много витамин ЦЕ!

10

Антиваксър

преди 1 година

Аз пия витамини само петък и събота.Мисля,че не е проблем.

9

Gross

преди 1 година

Ние като цяло масово злоупотребяваме с всичко.

8

IQ 3.14

преди 1 година

българина е свикнал да пие по една седмица и после да друса 2 дена с мултивитамини и десетки литри минерална вода. после докторите неукяни, кемтрейлса, великите сили...

7

SWAN

преди 1 година

Гласят ни "Нов режим за регистрация на хранителните добавки", с влизането му в сила, цените ще са Х2. Сега аргументират нуждата от него :)))))))))))))))))))))))))))))))

6

Щерю

преди 1 година

"има увличане на лица, които прекалено много се информират" - Има увличане на лица, които прекалено много вярват на лъжи ли? Досега не съм открил доктор да не лъже или манипулира...

5

aaa

преди 1 година

Напълно вярно. Предозирането с витамини и минерали може да доведе до тежки последици за здравето, в крайни случаи и до смърт. Затова най-добре да се яде разнообразно, а витамини само когато има симптоми и проблеми. Интересно защо няма инфо какво става когато се яде много храна пълна с консерванти, оцветители, подобрители и тн. Тоест какво става когато човек яде масовата храната от магазина.

4

Georgiev

преди 1 година

Дозата прави отровата

3

Амии

преди 1 година

КАК ДА СИ НАБАВЯТ ХОРАТА ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ КАТО Е НАУЧНОУСТАНОВЕН ФАКТ, ЧЕ ТЕЗИ СЪСТАВКИ В СЕГАШНИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛИНЧУЦИ СА С 30% ПО- МАЛКО ОТ ТЕЗИ В ПРЕДИШНИТЕ ВРЕМЕНА!

2

Пазете се от МВР

преди 1 година

Терориста Полицай Емил Димитров от Бобов дол унищожава Българи по поръчка на мутри!

1

MONAD

преди 1 година

Скоро ще ни кажете, че правилното хранене и спортуването са вредни също.Що не се спрете с пропагандата, хората дето умираха от Ковид масово имаха недостиг на витамини, през това време медиите и лекарите дори и не споменаха начини за подобряване на здравето и имунната система, само ваксини и локдауни.